پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ بهمن ۱۳۸۲، ۱۳:۳۷

اتريش در ايران سينما مي سازد

اتريش در ايران سينما مي سازد

با حضور يك نماينده مجلس ملي اتريش و يك هيات اقتصادي ،نحوه سرمايه گذاري و ساخت مجتمع هاي سينمايي چند منظوره توسط اتريش بررسي شد.

به گزارش خبرگزاري " مهر" به نقل معاونت امور سينمايي وزارت ارشاد " لئوپولد مادر تانر" نماينده مجلس ملي اتريش كه به همراه يك هيات اقتصادي در تهران به سر مي برد ، به همراه رييس اتاق بازرگاني ايران در اتريش و مدير عامل شركت " موزر" ( يكي از بزرگترين شركتهاي سازنده شهرك هاي فرهنگي و تفريحي جهان ) و تني  چند از صاحبان صنايع طي جلسه اي با معاون سينمايي و سمعي و بصري وزارت ارشاد   به بررسي راهكارهاي سرمايه گذاري و مشاركت در ساخت شهرك سينمايي هشتگرد و ساخت مجتمع هاي سينمايي چند منظوره در مراكز استانها پرداختند.
در اين ديدار مهندس حيدريان با اعلام آمادگي ايران براي همكاري با طرف اتريشي  در خواست كرد تا آنها طرح هاي خود را براي ساخت مجمتع هاي سينمايي ارائه دهند و تاكيد كرد: اتريش اولين كشوري است كه براي مشاركت در احداث مجمتع بزرگ سينمايي هشتگرد اعلام آمادگي كرده است  و بايد براي ساخت بخشهاي مختلف اين شهرك سينمايي مطابق با استاندارهاي جهاني ، گروه اتريشي در طرح ها و نقشه هاي اجرايي آن دقيقتر باشد.
مهندس حيدريان خاطر نشان كرد: با توجه به مساله كه هم اكنون چندين كشور اروپايي و آسيايي پيشنهاد مشاركت در ساخت شهرك سينمايي و همچنين سرمايه گذاري بر روي آن را پيشنهاد داده اند ، لازم است طراحان اتريشي طرحهاي متنوع تري را جهت اجرا ارائه نمايند.
اين گزارش حاكي است، در ادامه جلسه لئوپولدمادرتانر به نمايندگي از سوي دولت متبوعش آمادگي اتريش  براي همكاري هاي فرهنگي و بين دو كشور اعلام كرد. سپس اعضاي هيات اقتصادي اتريش برنامه هاي خود را براي سرمايه گذاري و مشاركت در ساخت شهرك هاي چند منظوره سينمايي در مراكز مختلف كشور شرح دادند .

در پايان اين جلسه مقرر شد در جهت اجرايي نمودن طرحهاي مذكور و بررسي دقيق تر برنامه هاي ارائه شده توسط طرف اتريشي ، جلسات تخصصي تري با حضور نمايندگان طرفين تشكيل گردد.


 

کد خبر 59551

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha