به گزارش خبرگزاری مهر، جواد فرشباف درخصوص کارآیی بالای بنگاه های کوچک اقتصادی، گفت: با توجه به اینکه یکی از شاخصه های عدالت محوری در دولت نهم ایجاد بنگاه های کوچک اقتصادی با قابلیت اجرا در پهنه سرزمین، حتی در روستاها است، ایجاد و گسترش طرحهای خود اشتغالی و کار آفرینی و نظارت بر عملکرد آنها بسیار حائز اهمیت است که در این مورد باید از تلاشهای استانداران در عملیاتی شدن طرحها و توسعه بنگاه های زود بازده قدردانی کرد.
معاون برنامه ریزی منابع انسانی وزارت کار و امور اجتماعی اظهار داشت: در قالب طرحی، بنیاد شهید، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی موظف شده اند که علاوه بر انجام نظارت در به ثمر رسیدن طرحهای خود اشتغالی، تولیدات آنها را نیز خریداری نمایند، تا امکان شکست برای بنگاه ها و طرحهای در حال انجام از بین برود.
وی از به بهره برداری رسیدن طرحهای دارای قرارداد به میزان 3/87 درصد خبر داد و تصریح کرد: طرحها از زمان آغاز فعالیت، جزو طرحهای به بهره برداری رسیده محسوب می شوند و با توجه به اینکه پیش بینی ایجاد اشتغال در برخی از آنها 50 نفر بوده است، ولی در حال حاضر با 5 نفر شروع به فعالیت کرده اند که به تدریج باید چرخه ایجاد اشتغال در آنها کامل شود.
فرشباف در ارتباط با قراردادهای موقت کارگران نیز ابراز داشت: متاسفانه در این حوزه ما شاهد قراردادهای سفید امضاء هستیم که در جامعه اسلامی اینگونه استثمار کارگر به شدت نفی می شود و در این زمینه وزارت کار به دنبال برقراری توافقات بین کارگر و کارفرما به نحو مناسب است، که در آن، هم تضمین شغلی بوجود آید و هم اینکه سود حاصل از افزایش یا ایجاد تولید برای بنگاه نیز مقدور شود.
معاون برنامه ریزی منابع انسانی وزارت کار و امور اجتماعی ادامه داد: برای حوزه کارآفرینی نیز که هسته جوشان اشتغال و پایداری است، طرحی را مبنی بر خوشه سازی در موضوعات مختلف در نظر داریم که از این طریق بتوانیم به پایداری شغل و ایجاد بازار کار مناسب و شناسایی کار آفرینان برسیم.
وی اظهار امیدواری کرد که وزارت کار و امور اجتماعی بتواند در به ثمر رسیدن بنگاه های اقتصادی وعملیاتی شدن طرحها برای ایجاد اشتغال بیشتر موفقیت کسب کند و در قالب یک فرآیند ضربتی و کوتاه مدت با همکاری دستگاههای دیگر قسمتی از نرخ بیکاری را مهار نماید.
نظر شما