پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۲ آذر ۱۴۰۲، ۱۳:۲۸

در گفت‌وگو با مهر اعلام شد؛

افزایش دمای هوا در خوزستان

افزایش دمای هوا در خوزستان

اهواز- مدیرکل هواشناسی خوزستان از افزایش دمای هوا در این استان تا روز سه‌شنبه خبر داد.

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی تا اواسط هفته جوی پایدار برای استان خوزستان پیش‌بینی شده است.

وی با عنوان اینکه پدیده غالب در خوزستان در مدت یادشده مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی خواهد بود، افزود: در این ایام افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی استان پیش بینی می‌شود.

سبزه زاری اظهار کرد: همچنین تا روز سه شنبه روند افزایش دمای روزانه برای استان خوزستان مورد انتظار است.

وی بیان کرد: در شبانه روز گذشته بهبهان با ۲۶.۳ و ایذه با ۳.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط در خوزستان گزارش شده‌اند.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه روز گذشته حداکثر دمای اهواز به ۲۳.۶ و حداقل به ۹.۴ درجه سانتیگراد رسیده است.

کد خبر 5956328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha