پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۴۶

فرمانده سپاه امام صادق‌(ع)استان بوشهر:

علما در نیروهای مسلح علمداران دفاع از حریم ولایت هستند

علما در نیروهای مسلح علمداران دفاع از حریم ولایت هستند

بوشهر- فرمانده سپاه امام صادق‌(ع)استان بوشهر گفت: علما در نیروهای مسلح علمداران دفاع از حریم ولایت، اعتقادات ارزش‌های شهدا و ترویج بین نیروهای مسلح و خنثی کننده اقدامات شناختی دشمنان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرتیپ علی رزمجو سه شنبه شب در همایش علمداران تبلیغ و تبیین در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر با اشاره به نقش علما در طول تاریخ کشور گفت: علما در طول تاریخ در راستای زنده نگه داشتن دین خدا و در پی آن پیروزی انقلاب اسلامی نقشی اساسی داشتند.

فرمانده سپاه امام صادق علیه السلام استان بوشهر افزود: علما حافظان اندیشه‌های انقلابی و ارزش‌های الهی مبتنی بر ویژگی‌های تاسوعا و عاشورای حسینی بین کارکنان نیروی مسلح هستند.

سردار رزمجو با بیان اینکه دشمنان به برکت وجود روحانیون در کشور ضربات جبران ناپذیری را متحمل شدند، اذعان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی تلاش می‌کنند با به کار گیری ابزار گسترده رسانه خود اصول دینی و اعتقادی را در کشور و به ویژه نیروهای مسلح کمرنگ کنند.

علما در نیروهای مسلح علمداران دفاع از حریم ولایت هستند

وی اظهار کرد: علما در نیروهای مسلح علمداران دفاع از حریم ولایت، اعتقادات وارزش‌های شهدا و ترویج آن بین نیروهای مسلح و خنثی کننده اقدامات شناختی دشمنان هستند.

فرمانده سپاه امام صادق علیه السلام استان بوشهر گفت: امروز نیروهای مسلح با عزت و اقتدار در مقابل تمامی توطئه‌های دشمنان ایستاده‌اند و این مهم نشأت گرفته از حضور روحانیون در نیروهای مسلح است.

در پایان این همایش از پوستر و موشن گرافی شهید روحانی محمد حسن ابراهیمی رونمایی و از خانواده بزرگوار این شهید والا مقام تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 5958776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha