سید حسن موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان همدان 149 بند مصوبه و 67 بند توافق مورد توجه قرار گرفت که تاکنون 208 مصوبه و توافق به مرحله اجرا درآمده است.
موسوی با بیان اینکه تا کنون در استان همدان 250 میلیارد تومان صرف اجرای مصوبات سفر شده است، اظهار داشت: تا پایان سال مالی جاری بیش از 150 میلیارد تومان دیگر برای اجرای فعالیتهای عمرانی مصوبات هیئت دولت در استان همدان هزینه خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: برای بهره برداری و تکمیل تمامی پروژه های تعیین شده در سفر رئیس جمهور به استان همدان بیش از یک هزارو 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
موسوی افزود: بیشترین حجم اعتبارات را وزارت راه، وزارت نیرو و وزارت آموزش و پرورش به خود اختصاص داده اند.
معاون عمرانی استاندار همدان گفت: با اجرای کامل مصوبات بیش از 90 درصد زیرساختهای مورد نیاز استان فراهم می شود و زمینه سرمایه گذاری گسترده در استان همدان مهیا خواهد شد.
وی با بیان اینکه تمامی مصوبات باید تا پایان سال 89 به بهره برداری برسند، اظهار داشت: با بهره برداری از این پروژه ها استان همدان به لحاظ وضعیت تامین زیر ساختها جز هفت استان برتر کشور قرار خواهد گرفت.
نظر شما