پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ آذر ۱۴۰۲، ۱۱:۰۷

رییس آموزش و پرورش شهرستان بانه خبر داد؛

تحصیل39هزار دانش‌آموز در مدارس بانه/لزوم توجه به امکانات مدارس

تحصیل39هزار دانش‌آموز در مدارس بانه/لزوم توجه به امکانات مدارس

بانه_رییس آموزش و پرورش بانه گفت: امسال ۳۹ هزار دانش‌آموز در مدارس شهرستان بانه تحصیل می‌کنند و هر سال به تعداد دانش‌آموزان نیز اضافه می‌شود که نیاز به امکانات و تجهیزات بیشتری دارد

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال صالحی صبح دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان بانه اظهار داشت: امسال ۲۰ میلیارد تومان از کمیته برنامه‌ریزی شهرستان به آموزش و پرورش اختصاص یافته که این اعتبارات در بخش ساخت و ساز پروژه‌های نیمه‌تمام و تعمیر و تجهیز مدارس هزینه می‌شود.

وی افزود: اعتبارات امسال هنوز به دست ما نرسیده اما با دریافت آن می‌توانیم بخش زیادی از نیازهای شهرستان را در زمینه پروژه‌های نیمه‌تمام و تجهیز مدارس حل کنیم.

رئیس آموزش و پرورش بانه ه تعداد افرادی که جذب آموزش و پرورش شده‌اند اشاره کرد و گفت: امسال ۲۵۰ نفر از طریق آزمون ماده ۲۸ و دانشگاه فرهنگیان جذب آموزش و پرورش شهرستان بانه شده است.

صالحی تاکید کرد: این افراد از همان ابتدا مهارت کافی در آموزش ندارند و این همکاران در حال آموزش دوره‌های پودمانی در دانشگاه فرهنگیان هستند و دوره‌های ضمن خدمت نیز در شهرستان برای این معلمان تازه کار برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سازمان نوسازی مدارس کشور نیز وعده تأمین ۲ میلیارد تومان اعتبار به تجهیز مدارس بانه را داده است عنوان کرد: در صورتی که وعده آنها عملی نشود پیگیری خواهیم کرد.

رئیس آموزش و پرورش بانه اظهار داشت: امسال ۳۹ هزار دانش‌آموز در مدارس شهرستان بانه تحصیل می‌کنند هر سال به تعداد دانش‌آموزان نیز اضافه می‌شود که نیاز به امکانات و تجهیزات بیشتری دارد.

کد خبر 5963518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha