پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ آذر ۱۴۰۲، ۱۳:۰۸

رئیس اداره شیلات خرمشهر خبر داد؛

رهاسازی ۴۵۰ هزار قطعه بچه ماهیان بومی در منابع آبی خرمشهر

رهاسازی ۴۵۰ هزار قطعه بچه ماهیان بومی در منابع آبی خرمشهر

خرمشهر- رئیس اداره شیلات خرمشهر از رهاسازی تعداد ۴۵۰ هزار قطعه انواع بچه ماهیان بومی در کانال‌های شیردم این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، میلاد منیعات پیش از ظهر امروز دوشنبه در آئین رهاسازی ۴۵۰ هزار قطعه انواع بچه ماهیان بومی در کانال‌های شیردم شهرستان خرمشهر در جمع خبرنگاران بیان کرد: طرح بازسازی ذخایر آبزیان در منابع آب‌های داخلی هر ساله به طور هدفمند و مستمر اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه خرمشهر با داشتن ۲ مجتمع بزرگ پرورش ماهی از رتبه اول تولید ماهیان گرمابی در سطح کشور برخوردار است، گفت: این شهرستان با بیش از پنج هزار هکتار اراضی پرورش ماهی حدود ۱۱ درصد تولید ماهیان گرمابی کشور را به خود اختصاص می‌دهد.

رئیس اداره شیلات خرمشهر با اشاره به ضرورت بهره‌گیری و اشتغال نیروهای بومی در شیلات افزود: بیش سه هزار نفر در حوزه آبزی پروری این شهرستان و بیش از ۶ هزار نفر در ناوگان صید و بنادر ماهیگیری آبادان و یک هزار نفر در سایر حوزه‌های شیلاتی مشغول به فعالیت هستند.

وی خبر داد: بر اساس سیاست‌های حاکمیتی در چندسال اخیر حمایت همه جانبه از تعاونی‌های شیلاتی مورد تاکید است و در حوزه آبزی پروری و صیادی بیش از ۱۲۰ تعاونی فعال، زمینه اشتغال بیش از ۱۰ هزار نفر را در آبادان و خرمشهر فراهم کرده است.

کد خبر 5963636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha