پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۳۲

بافتهای باارزش فرهنگی و تاریخی روستاهای کشور مرمت می شود

ارومیه - خبرگزاری مهر: معاون پشتیبانی، هماهنگی و امور استانهای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از مرمت بافت های باارزش ،تاریخی و فرهنگی روستاهای کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در سلماس، هادی درفشی ظهر امروز در آیین کلنگ زنی پروژه ‪ ۹۶‬واحدی " سپهر " سلماس افزود: تا کنون در این زمنیه ‪ ۵۵‬هزار مترمربع از این نوع بافت‌های روستایی در کشور احیا، مرمت و بازسازی شده است.

وی با اشاره به تداوم اجرای طرحهای نوسازی و مقاوم‌سازی اماکن روستایی گفت: امسال ‪ ۳۰۰‬هزار واحد مسکونی روستایی با استفاده از تسهیلات بانکی نوسازی و مقاوم‌سازی می‌شوند.

درفشی سهم استان آذربایجان غربی از اجرای طرحهای مقاوم‌سازی اماکن روستایی را ‪ ۱۱‬هزار واحد عنوان کرد و افزود: تاکنون هفت هزار واحد از اماکن روستایی استان مقاوم‌سازی شده است.

وی با بیان اینکه ازآغاز اجرای طرحهای بهسازی روستاها تاکنون طرح هادی ‪ ۱۷‬هزارو ‪ ۷۰۰‬روستای کشور تهیه و تصویب شده است افزود: از این تعداد روستا تاکنون هشت هزارو ‪ ۴۹۰‬طرح به بهره‌برداری رسیده و بقیه در دست اجرا هستند.

درفشی یادآورشد: در کنار اجرای طرحهای هادی، کار سنددار کردن اماکن روستایی نیز ادامه یافته و یک میلیون و ‪ ۳۷۰‬هزار واحد مسکونی و تجاری در روستاهای کشور سند مالکیت دریافت کرده‌اند.

پروژه انبوه‌سازی ‪ ۹۶‬واحدی سپهر ‪ دو‬در شش بلوک و با پنج هزارو ‪ ۸۵۶‬متر مربع زیربنا احداث و به صورت اجاره به شرط تملیک در اختیار افراد فاقد مسکن قرار خواهد گرفت.

برای احداث و تکمیل این پروژه ‪ ۲۰‬میلیارد ریال از محل تبصره ‪ ۶‬اختصاص یافته و در مدت ‪ ۱۵‬ماه اجرا می‌شود.

کد خبر 596476

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha