پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ آذر ۱۴۰۲، ۲۱:۰۶

فرماندار نایین:

مقام و حیاتمان را مدیون خون شهدا هستیم

مقام و حیاتمان را مدیون خون شهدا هستیم

نایین_فرماندار شهرستان نایین گفت: اگر شهدا جان خود را فدا نکرده بودند هیچ یک از ما امروز در این مناصب و پشت این میزها حضور نداشتیم و مقام و حیاتمان را مدیون خون شهدا هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کریمی شامگاه سه‌شنبه در جلسه شورای هماهنگی و برنامه ریزی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با موضوع هماهنگی و برنامه ریزی استقبال از کاروان اهالی بهشت در شهرستان نایین اظهار کرد: این جلسه، جلسه متبرکی است که در ایام شهادت حضرت فاطمه (س) شاهد تشییع شهدا در شهرستان نایین خواهیم بود.

وی ادامه داد: امروز دور هم جمع شده‌ایم تا از برکت وجود شهدا ما نیز بهره‌ای ببریم و خود را در این برنامه سهیم کنیم چرا که کار تشییع شهدا هیچگاه روی زمین نمی‌ماند و به بهترین نحو این گونه برنامه‌ها به برکت خود شهدا انجام می‌شود.

فرماندار شهرستان نایین خاطرنشان کرد: اولین وجه این موضوع این است که اگر شهدای عزیز جان خود را فدا نکرده بودند هیچیک از ما امروز در این مناصب و پشت این میزها حضور نداشتیم و از سِمت اداری تا حیاتمان را مدیون خون شهدا هستیم.

وی افزود: در برهه‌ای خاص قرار داریم و در زمان‌های مختلف شهدا کمک کردند و فضا را تغییر دادند؛ ما نیز باید از این فرصت برای انسجام، هم افزایی و خدمت بهتر و بیشتر استفاده کنیم؛ بنده از مردم عزیز و شریف و شهید پرور شهرستان نائین دعوت می‌نمایم در این برنامه معنوی که در واقع شهدا میزبان ما خواهند بود و ما به عنوان میهمان آنها خواهیم بود با حضور خود بار دیگر با آرمان‌های شهدا و نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقام عظمای ولایت تجدید میثاق نمائیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، در ادامه سرهنگ مسعود اکبری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و آقای جلالی، نماینده لشکر ۱۴ امام حسین (ع) نیز به بیان زمان بندی و نحوه تشییع و استقبال از شهدای گمنام در شهرستان نائین پرداختند.

کد خبر 5965252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha