۲۷ آذر ۱۴۰۲، ۸:۴۴

رییس اداره تبلیغات اسلامی میناب:

نقش حوزه و دانشگاه در تقویت باورهای دینی جامعه با اهمیت است

نقش حوزه و دانشگاه در تقویت باورهای دینی جامعه با اهمیت است

میناب - رییس اداره تبلیغات اسلامی میناب گفت: حوزه و دانشگاه در واقع ملزوم و لازم یکدیگر بوده و وحدت این دو نهاد برای به کمال رسیدن انسان از بعد دینی و علمی بسیار حائز اهمیت است.

حجت الاسلام مفید سهرابی در گفت وگو با خبرنگار مهر ضمن تبریک ۲۷ آذر روز پیوند حوزه و دانشگاه وگرامی داشت یاد و خاطره شهید مفتح بیان داشت: شهید مفتح نماد وحدت حوزه و دانشگاه بود زیرا او خود از دو تفکر حوزوی و دانشگاهی تأثیر پذیرفته بود، در نزدیک کردن این دو نهاد علمی کوشش کرد.

وی اظهارداشت: دانشگاهیان، با فراگیری علوم اسلامی و ایجاد روحیه زهد و تقوا در میان دانشگاه ها می توانند در راه ایجاد محیطی آماده که به تربیت متخصصان همت می گمارد، تلاش کنند.

وی معتقد است: حوزویان باید به علوم روز مسلط شوند و از این راه در راه تبلیغ معارف الهی گام بردارند و امروز جای شهید مفتح ها در دانشگاها و حوزه های علمیه ما خالی است و باید به فکر تربیت این افراد در این دو نهاد انقلابی باشیم زیرا شهید مفتح این گونه اندیشه ای راترویج می کرد، و می فرمود؛ که اگر بین دو قشر روحانی و دانشگاهی اختلافی پدید آمد و قشر روشن فکر برای خود راهی پیش گرفت و قشر مذهبی راهی دیگر، مطمئن باشید اولین مرحله شکست و عقب نشینی و بدبختی همین جاست.

حجت الاسلام سهرابی ابراز داشت: بنابراین هرچه انسجام و هماهنگی بین این دو نهاد انقلابی بیشتر باشد می توانند بر اساس آرمانهای امامین انقلاب گام بردارند و تفکر نوین اسلامی را در جامعه بگسترانند و شخصیت هایی در تراز انقلاب تربیت کنند که علاوه بر روحیه علمی روحیه انقلابی و معنوی و جهادی دارند.

وی ادامه داد: بی تردید وحدت حوزه و دانشگاه جزو مهم ترین و کلیدی ترین اهداف حضرت امام خمینی رحمه الله بوده است. ایشان بارها و در سخنرانی های گوناگون، خواستار تحقق چنین وحدت پربرکتی میان دانشگاهیان و حوزویان به عنوان دو قشر اندیشمند و برنامه ریز جامعه اسلامی بودند.

وی بیان کرد: حضرت امام فرمود دانشگاه و حوزه های علمیه می توانند دو مرکز باشند برای تمام ترقیات و تمام پیشرفت های کشور و می توانند دو مرکز باشند برای تمام انحرافات و انحطاطات کشور اگر دانشگاه واقعاً دانشگاه باشد و دانشگاه اسلامی باشد، یعنی در کنار تحصیلات، در آنجا تهذیب هم باشد، تعهد هم باشد، یک کشوری را اینها می توانند به سعادت برسانند یکی از نتایج وحدت حوزه و دانشگاه، تلاش و همدلی آنها در راه مبارزه با تهاجم فرهنگی است.

به گفته حجت‌الاسلام سهرابی، این تهاجم که به صورت نامحسوس و بی سروصدا روی می دهد نیازمند هم یاری اندیشمندان و نخبگان است تا با بررسی جنبه ها و ریشه های آن، نسخه مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن را به جامعه عرضه کنند.

رییس اداره تبلیغات اسلامی میناب تصریح کرد: در این زمینه حوزه های علمیه می توانند با نقش آفرینی در محورهایی چون تبیین همه جابنه اسلام و آموزه های آن به زبان امروزی، ترسیم پایه های تفکر اسلامی در قالب رشته های علوم انسانی، گسترش معنویت و تغذیه کردن تمام جامعه از این نظر، اهمیت بیشتر به تبلیغ در راستای ترویج دین و معرفی الگوی مناسب عملی برای سبک زندگی به مردم، به رسالت خود عمل کنند. در آن سو، دانشگاهیان نیز با بهره مندی از علم روز دنیا و شناخت پدیده های اجتماعی و فرهنگی می توانند به اهداف دشمن در تهاجم فرهنگی پی برند و از این راه به استخراج شیوه های تازه و کارآمد در برخورد با چنین جنگ نابرابری بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: بی گمان هیچیک از این دو نهاد، بدون تعامل هدفمند با دیگری، نمی تواند از رویارویی با ستیز فرهنگی دشمن، سربلند بیرون آید و وحدت حوزه و دانشگاه لازمه اتحاد ملی و ا نسجام اسلامی درخنثی کردن توطئه‌های دشمنان قسم خورده این انقلاب است.

وی عنوان کرد: هدف از وحدت حوزه و دانشگاه این است که انسان را به عنوان یک پدیده واحد مورد توجه قرار دهد واین موضوع باعث می‌شود که در راستای کاهش مشکلات جامعه این دو نهاد تاثیر گذار بتواند نقش خود را ایفاء کنند.

وی افزود: وحوزهو دانشگاه دو پدیده مهم و تاثیر گذار در جامعه هستند که اگر وحدت بین این دو افزایش یابد قطعاً رشد، توسعه و پیشرفت انسانی و اجتماعی برای جامعه ما حاصل می‌شود.

کد خبر 5969350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha