سید حسین محمود زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، اعتبارات امسال ایستگاههای فرستنده روستایی را محدود به هشت روستا دانست و افزود: در صورت تامین اعتبار 27 روستا در منطقه راز و جرگلان را تحت پوشش برنامه های تلویزیونی قرار می گیرند.
وی از کاهش 50 درصدی اعتبارات دولتی در بخش سایت اصلی مرکز صدا و سیمای استان خراسان شمالی خبرداد و اظهار داشت: در صورتیکه دولت به تعهدات مالی خود عمل کند تا چهار سال آینده این مجموعه ساخته می شود که متاسفانه از ابتدای امسال تاکنون تنها 50 درصد اعتبارات دولتی محقق شده است.
محمدزاده همچنین از ایجاد شبکه استانی در بخش رادیو با مجوز رسمی این سازمان در سال آینده خبرداد و افزود: با توجه به اینکه رادبوی خراسان شمالی روزانه هشت ساعت تولید برنامه دارد و این میزان نزدیک تعهدات شبکه استانی است، برای گرفتن مجوز ایجاد شبکه استانی در سال آینده مشکلی نخواهیم داشت.
وی همچنین از حل اشکالات فنی رادیو در بخش فرستنده شیرین دره تا دو ماه آینده خبر داد و خاطر نشان کرد: تا قبل از ایجاد فرستنده پر قدرت در شیرین دره بجنورد، پوشش رادیویی 60 درصد بود که در حال حاضر این میزان به 100 درصد رسیده است.
نظر شما