پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۹ آذر ۱۴۰۲، ۱۶:۰۹

وزیر کشور وارد مازندران شد

 وزیر کشور وارد مازندران شد

ساری- «احمد وحیدی» وزیر کشور از طریق فرودگاه بین المللی شهدای ساری به مازندران سفر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد وحیدی وزیر کشور دقایقی قبل از طریق فرودگاه بین المللی شهدای ساری به مازندران سفر کرد.

افتتاح مرکز بازپروری و ترک اعتیاد در بابل و حضور در جشنواره پژوهشی شهید فخری زاده از برنامه‌های وزیر کشور در مازندران است.

حدود چهار هزار نفر ۲۵ هزار اثر در حوزه‌های علوم فنی و مهندسی، پزشکی، خاک و غیره به دبیرخانه جشنواره پژوهشی شهید فخری زاده در مازندران ارسال کردند.

همچنین فاز اول بزرگترین مرکز بازپروری و ترک اعتیاد شمال کشور با اعتیاد حدود ۳۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اجرا شد و به درمانگاه و سیستم‌های اُپتیکی، نانوایی، لباسشویی، کارگاه‌های مهارت آموزی، اتاق مشاوره، فضای سبز و … مجهز است.

کد خبر 5972149

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha