به گزارش خبرگزاری مهر، سید پرویز فتاح پیش ازترک تهران به منظور حضور در نخستین اجلاس سران آسیا و اقیانوسیه ،بر آمادگی ایران برای همکاری های اجرایی و علمی در زمینه های انرژی ، آب و آب و فاضلاب با تمامی کشورهای آسیایی و اقیاوسیه تاکید کرد.
وزیر نیرو با تاکید بر اینکه ایران از لحاظ توان ، فن آوری و مهندسی آب وب رق در بین کشورهای آسیایی و اقیانوسیه از سطح بالایی برخوردار است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده اجرای طرح های زیر بنایی همچون احداث سد و نیروگاه ،نیروگاههای حرارتی و سیکل ترکیبی در تمامی کشورهای منطقه آسیایی و اقیانوسیه است.
وی همچنین با تاکید بر اینکه ایران توانایی اجرای طرح هایی همچون احداث کانال های زهکشی و فاضلاب، تصفیه خانه های پیشرفته دارد تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران دارای تجربیات اجرایی مفید برای اجرای اینگونه طرح ها با شرایط ویژه در کشورهای منطقه است .
فتاح همچنین در خصوص همکاری های علمی و تحقیقاتی تصریح کرد: سازمان انرژی های نو در زمینه فتوولتائیک ، ژئوترمال (زمین گرمایی) و انرژی باد داشته و آماده است تا تجربیات خود را در اختیار کشورهای آسیایی و اقیانوسیه قرار دهد.
وزیر نیرو با توجه به برپایی نخستین اجلاس سران آب و اقیانوسیه در زمینه آب تاکید کرد: در خصوص منابع آب، کشورها نباید تعصب داشته باشند.
فتاح ادامه داد: مشکلات متعدد در زمینه منابع آب در منطقه و جهان وجود دارد که می توان با مذاکرات چند جانبه و همکاری های علمی و تحقیقاتی منطقه ای و بین المللی این مشکلات را مرتفع کرد.
وزیرنیرو همچنین خواستار نگاه یکپارچه به آب شد و گفت : مدیریت صحیح و پایدار منابع آب از جمله مسایل مهمی است که باید به آن توجه ویژه داشت.
وزیر نیرو آثار نگران کننده اقلیم را از موضوعات مهم در زمینه مشکلات منابع آب دانست و تاکید کرد: می توان با ارتقای سطح همکاری های منطقه ای و جهانی با چالش های فعلی مقابله کرد و همچنین می توان از توان کشورها در جلب همکاری های بین المللی برای حل مشکلات و بهبود بهتر مسایل مدیریت آب بهره گرفت.
نظر شما