پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳ دی ۱۴۰۲، ۱۵:۴۲

استاندار زنجان:

۵۲ روستای استان زنجان از نعمت گاز بهره مند نیستند

۵۲ روستای استان زنجان از نعمت گاز بهره مند نیستند

زنجان-استاندار زنجان گفت: با همه اقدامات انجام شده ۵۲ روستا در استان هنوز از نعمت گاز برخوردار نیستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه بسیج سازندگی استان با اشاره به اینکه بعد از همه اقداماتی که در زمینه گازرسانی به روستاها انجام گرفته، آمار حاکی از آن است که ۵۲ روستا در استان زنجان هنوز از نعمت گاز برخوردار نیستند، افزود: در همین راستا تلاش داریم اعتبار لازم را برای تحقق این امر تأمین کنیم.

وی با بیان اینکه قدردان اقداماتی که تا به امروز توسط بسیج و سپاه در مناطق محروم استان صورت گرفته، هستیم، اظهار کرد: رقمی که از محل اعتبارات تملک دارایی استان به طرح‌های بسیج سازندگی در راستای اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی اختصاص می‌یابد حدود ۵ درصد است.

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه دولت همواره تلاش کرده است تا حمایت‌های لازم را از اقداماتی که جهادگران در عرصه‌های محرومیت‌زدایی انجام می‌دهند، به عمل آورد، تصریح کرد: اقداماتی که بسیج در عرصه محرومیت‌زدایی انجام می‌دهد، نمونه بارز از خود گذشتگی و از همه مهم‌تر باعث تعمیق پیوند مردم و نظام خواهد شد.

مسؤول بسیج سازندگی سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه قرارگاه محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان اقدامات متنوع و ارزشمندی را از ابتدای امسال تاکنون انجام داده است، افزود: رویکرد اصلی این اقدامات مبتنی بر رفع مشکلات حوزه عمرانی و نیز آب‌رسانی به مناطق محروم استان بوده است.

سرهنگ اقبال جهانبخشی یادآور شد: عقد قرارداد برای اجرای ۵۸ پروژه عام‌المنفعه و زودبازده از محل اعتبارات قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه، از دیگر اقدامات این بخش بوده است.

کد خبر 5975185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha