۴ دی ۱۴۰۲، ۱۳:۵۵

مهر گزارش می دهد؛

برکت راه اندازی صندوق قرض الحسنه در مسجدوگره گشایی از مشکلات مردم

برکت راه اندازی صندوق قرض الحسنه در مسجدوگره گشایی از مشکلات مردم

میناب - کانون فرهنگی هنری محمد رسول الله(ص) «روستای کردر رضوی» برای گره گشایی از مشکلات اهالی روستا در بخش های مختلف حوزه اشتغال، کارآفرینی و درمان، صندوق قرض الحسنه راه اندازی کرد.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- مصیب رجایی: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد طی مصوبه شماره ۳۰۲ شورای عالی انقلاب اسلامی در ۱۸ اسفند سال ۱۳۷۲ با هدف احیای کارکردهای متنوع مساجد، جذب نوجوانان و جوانان به مساجد، خنثی سازی هجمه‌های فرهنگی و تربیت نیرو کادرسازی برای آینده انقلاب و نظام شکل گرفتند و امروز با پشت سر گذاشتن سه دهه از عمرپربرکتشان به مامنی برای آحاد مردم تبدیل شده‌اند.

روستای کردر که به واسطه فعالیت‌های شاخص در حوزه فرهنگ رضوی کانون فرهنگی هنری امام المنتظر (عج) با مدیریت ابراهیم زاکری به ویژه برگزاری ۱۶ دوره جشنواره استانی فرهنگی، هنری ورزشی آسمان هشتم و پنج دوره جشنواره ملی آسمان هشتم به کردر رضوی شهرت یافته، دارای سه کانون فرهنگی هنری است که یکی از آنها کانون محمد رسول الله (ص) است.

کانون فرهنگی هنری محمد رسول الله (ص) روستای کردر رضوی در کنار فعالیت‌های فرهنگی، هنری، قرآنی، آموزشی، کتابخوانی، مهارت‌های زندگی، اردویی و مشاوره‌ای، با توجه به شرایط اقتصادی جامعه و نیاز اهالی روستا به حمایت و پشتیبانی در شرایط ضروری، اقدام به راه اندازی صندوق قرض الحسنه محمد رسول الله (ص) کرده است.

برکت راه اندازی صندوق قرض الحسنه در مسجدوگره گشایی از مشکلات مردم

۱۵۶ نفر عضو صندوق قرض الحسنه این کانون فرهنگی و هنری مسجد شده‌اند

حمید جعفری، مدیر کانون فرهنگی هنری محمدرسول الله (ص) روستای کردر رضوی میناب در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در مورد نحوه راه‌اندازی صندوق قرض‌الحسنه محمد رسول الله (ص) گفت: این صندوق در فروردین ماه سال ۱۴۰۱ با ثبت‌نام و عضوگیری چهار نفر و با سرمایه اولیه ۲ میلیون ریال تشکیل شد و در حال حاضر تعداد اعضای صندوق به ۱۵۶ نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه هر عضو صندوق ماهیانه ۵۰ هزارتومان به حساب صندوق واریز می‌کند، افزود: اعضای صندوق تا شش ماه نمی‌توانند از حساب برداشت کنند و مبالغ جمع آوری شده به عنوان سرمایه و ذخیره صندوق بوده و پس از آن به افرادی که اعلام نیاز کرده‌اند، وام پرداخت می‌شود.

مدیر کانون فرهنگی هنری محمد رسول الله (ص) روستای کردر رضوی بخش بندزرک شهرستان میناب ادامه داد: گردش مالی صندوق قرض‌الحسنه طی یک سال اخیر ۱۰۵ میلیون تومان بود که در قالب تسهیلات به ۲۹ متقاضی پرداخت شد.

جعفری، مبلغ تسهیلات صندوق قرض الحسنه محمد رسول الله (ص) را بین پنج میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تا ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: درمان، اشتغال خُرد خانگی (کمک هزینه خرید چرخ خیاطی، لوازم زرفی بافی، مایحتاج تولید کیک خانگی)، کمک خرید لوازم خانگی و موارد ضروری از جمله مهمترین موارد پرداخت تسهیلات این صندوق بوده است.

حل مشکلات مردم دغدغه کانون‌های مساجد است

وی با اشاره به اینکه وام‌های این صندوق با کارمزد چهار درصد پرداخت می‌شود، افزود: متقاضی دریافت وام درخواست خود را در برنامه‌ای که توسط کانون فرهنگی هنری طراحی و بر روی گوشی اعضا نصب شده ثبت می‌کند و پس از تکمیل تعهدنامه و ارائه ضمانت که ضامن نیز دو نفر از اعضای صندوق پذیرفته می‌شود، در همان روز وام مورد نظر به حساب فرد واریز می‌شود.

اسلام خواجه یی، سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر نیز ضمن قدردانی از مدیر و اعضای کانون فرهنگی هنری محمد رسول الله (ص) در راه اندازی صندوق قرض الحسنه برای دستگیری از اهالی روستا در شرایط خاص و ویژه، گفت: اهالی روستای کردر ولایتمدار و عاشق اهل بیت (ع) به ویژه امام رضا (ع) هستند.

برکت راه اندازی صندوق قرض الحسنه در مسجدوگره گشایی از مشکلات مردم

وی با اشاره به برگزاری جشن‌های مردمی دهه کرامت در طول ۱۶ سال متوالی در روستای کردر، افزود: همه مردم روستا در مدت زمان برگزاری جشنواره ملی آسمان هشتم که امسال ششمین دوره آن برگزار خواهد شد، میزبانان شایسته ای برای مهمانان این رخداد هستند و برخی از آنها منازل خود را در اختیار شرکت کنندگان در جشنواره قرار می‌دهند و از این رو خدمت به این مردم وظیفه همه به ویژه مسؤولان است.

ضرورت حمایت و دستگیری از اقشار آسیب پذیر جامعه در قالب راه اندازی صندوق‌های قرض الحسنه

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان ادامه داد: با توجه به شرایط کنونی جامعه و ضرورت حمایت و دستگیری از اقشار آسیب پذیر به ویژه روستانشینانی که چندین سال است با خشکسالی و از بین رفتن باغات و نخیلات، راه اندازی صندوق قرض الحسنه در کانون‌ها کاری بسیار ارزشمند است که در کانون محمد رسول الله (ص) روستای کردر رضوی و برخی دیگر از کانون‌ها انجام شده و امیدواریم دیگر کانون‌ها نیز از آن الگوبرداری کنند.

خواجه یی با بیان اینکه هم اکنون یکهزار و ۶۳ کانون در این استان راه اندازی شده است که برخی از آنها اقدامات شاخصی انجام داده‌اند، به معرفی برخی از کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فعال هرمزگان پرداخت و افزود: کانون فرهنگی هنری امام المنتظر (عج) روستای کردر در زمینه جشن‌های دهه کرامت به ویژه جشنواره ملی آسمان هشتم، کانون موعود روستای روتان شهرستان سیریک میزبانی ۲ دوره جشنواره قرآنی مدهامتان ویژه کانون‌های مساجد روستایی کشور، کانون انصارالحجه (عج) مرکز بخش شمیل بندرعباس میزبانی نخستین جشنواره ملی قصه گویی روستا و عشایر و همچنین مسابقه نقاشی شکوه انقلاب سرآمد هستند.

وی افزود: میزبانی نخستین نمایشگاه خوشه‌های خلاقیت روستا (ارائه آثا ر فرهنگی، هنری و صنایع دستی) با شرکت استان‌های فارس، خوزستان، بوشهر، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب فارس توسط کانون اباعبدالله الحسین (ع) روستای بازیاری شهرستان میناب، برگزاری جشنواره تئاتر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد روستای شهرستان میناب با عنوان «جوانه ها» به میزبانی کانون امیرالمومنین علی (ع) روستای سرباران، برگزاری هشت دوره مسابقات قرآنی کانون‌های مساجد شرق بندرعباس به میزبانی کانون امام مهدی (عج) روستای گرده صفر باقری بخش شمیل و برپایی موکب توسط کانون فرهنگی هنری منتظران فرج روستای چهواز در مسیر زائران اربعین حسینی بخش دیگری از فعالیت‌های شاخص است.

اقدام خیرخواهانه کانون فرهنگی هنری محمد رسول الله (ص) روستای کردر رضوی در راه اندازی صندوق قرض الحسنه و دستگیری از اهالی این روستا به ویژه قشر آسیب پذیر آن در شرایط کنونی جامعه بسیار پسندیده و نیکوست اما نیاز به حمایت افراد خیر و نیکوکار و همچنین دستگاه‌ها و نهادهای حمایتی برای ارائه خدمات بهتر دارد.

کد خبر 5975770

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha