به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری ظهر سهشنبه در بیستوششمین جشنواره شهید رجایی استان اصفهان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، ضمن تسلیت شهادت سردار سیدرضی موسوی و با گرامیداشت یاد شهیدان ایران اسلامی با بیان اینکه جشنواره شهید رجایی برای بررسی مسیر تعالی مدیریتی کشور است، اظهار کرد: برای تحلیل صحیح فضای مدیریت کشور باید در گام نخست نقشه کلان انقلاب اسلامی را درک و تحلیل کنیم و سپس با شناسایی نقطهای که در آن ایستادهایم مسیر حرکت آینده و هدف اصلی را برنامه ریزی کنیم.
وی ضمن اشاره به اینکه نقطه مطلوب رسیدن به تمدن اسلامی است، اظهار کرد: این قله و هدف را مقام معظم رهبری بارها تبیین و پنج گام تحقق این نقشه را تشریح کردهاند.
معاون اجرایی رئیس جمهور ادامه داد: اکنون در مرحله تحقق دولت اسلامی هستیم که به لطف خداوند متعال در حال تحقق است و به خوبی میدانیم که بخش اصلی دولت اسلامی کارگزاران هستند.
وی عنوان کرد: دو بال پر قدرت دولت اسلامی، کارگزاران و نظامات و فرایندها هستند که اگر همزمان و همسو با یکدیگر باشند به سمت تحقق دولت اسلامی حرکت خواهیم کرد.
منصوری گفت: در حوزه مدیریتی باید تحول ایجاد کنیم از این رو شناسایی و به کارگیری نیروی انسانی، مؤمن، کارآمد، متخصص، متعهد و در تراز انقلاب اسلامی اولویت کشور است.
معاون اجرایی رئیسجمهور اظهار کرد: در این مسیر بایستی در مرحله شناسایی و گزینش، تربیت و آموزش و در شیوههای ارزیابی سرمایهگذاری و تحول ایجاد کنیم.
رویکرد ارزیابیها در جشنواره شهید رجایی تغییر کرده است
منصوری خاطرنشان کرد: در این دولت، رویکرد ارزیابیها در جشنواره شهید رجایی تغییر کرده است که جای تقدیر دارد.
وی تصریح کرد: هدف تنها این نیست که عنوان مبارک شهید رجایی بر این آئین گذاشته شود بلکه هدف اساسی رسیدن به یک مکتب مدیریتی کارآمد و در تراز انقلاب اسلامی است.
معاون اجرایی رئیسجمهور ادامه داد: هدف از این جشنواره این است که مدیرانی که دارای شاخصهای شهید والامقام رجایی هستند انتخاب شوند.
وی در خصوص شاخصهای شناسایی مدیران برگزیده در جشنواره شهید رجایی، عنوان کرد: مکلف هستیم برای این جشنواره تابع شاخصهای الگوی ایرانی اسلامی باشیم.
باید مراقب باشیم در بازی شاخصها گرفتار نشویم
منصوری بیان کرد: باید مراقب باشیم در بازی شاخصها گرفتار نشویم و گزارش گیریها را نظام مند کنیم.
معاون اجرایی رئیسجمهور گفت: شاخصهای اسلامی و انقلابی باید در کنار شاخصهای تخصصی و تجربی در یک بستر مد نظر قرار گیرد.
منصوری تصریح کرد: در شاخص ارزیابی مدیران باید افزایش سرمایه اجتماعی به صورت علمی، عمل سریع مومنانه و انقلابی، تقویت فضای انقلابی کشور و جبهه انقلاب نیز مد نظر قرار بگیرد.
وی با تأکید بر حضور فعال مردم در انجام امورات، گفت: دخیل کردن مردم و استفاده از ظرفیتهای مردمی نیز جزو شاخصهایی است که باید لحاظ شود زیرا پیچیدهترین مسائل را میتوان با حضور فعال مردم حل کرد.
منصوری بیان کرد: عزم مدیر برای خدمت رسانی نیز جزو شاخصهایی است که مد نظر قرار نگرفته و جای آن در شاخصها خالی است.
نظر شما