به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عالی کشور، در جلسه هیأت عمومی ضمن تبریک میلاد خجسته حضرت عیسی مسیح (ع) اظهار داشت: حضرت عیسی بن مریم (ع) یکی از پیامبران اولوالعزم و صاحب شریعت است که در قرآن به صورت فوق العاده از او تجلیل شده است؛ ولادت حضرت عیسی (ع) را که در بین همه انبیا از خصوصیات ویژه ای برخوردار است تبریک و تهنیت عرض میکنم.
وی در ادامه شهادت یکی از سرداران جبهه مقاومت شهید سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی از مستشاران نظامی باسابقه سپاه در سوریه و از هم رزمان شهید سردار حاج قاسم سلیمانی را تبریک و تسلیت گفت.
رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به خوی وحشی گری رژیم غاصب صهیونیستی در حمله به مردم مظلوم فلسطین تصریح نمود: رژیم سفاک و جنایتکار صهیونیست قریب ۸۰ روز است که جنایاتی را در بخشی از سرزمین امت اسلامی مرتکب میشود، جنایاتی که کمتر میشود نمونه آن را در تاریخ پیدا کرد.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری افزود: وحشی گری رژیم خونخوار و جنایتکار صهیونیست با سلاحهای پیشرفتهای که حامیان آنها در اختیارشان قرار دادهاند در دنیا بی سابقه است و این رژیم جنایت را در برابر زنان و کودکان و مردم بیمار به اوج خود رسانده است.
وی خاطرنشان نمود: نظام جمهوری اسلامی ایران بر اساس راهبردهای برخواسته از تعالیم قرآن و اهل بیت و هدایتهای امام و رهبری، حمایت از مردم مظلوم وستمدیده فلسطین را وظیفه خود میداند؛ امیدواریم نصرت الهی هر چه زودتر نصیب جبهه مقاومت گردد.
رئیس دیوان عالی کشور در بخش دیگری از سخنانش خطاب به قضات اظهار داشت: ما در دیوان عالی کشور به عنوان عالیترین مرجع قضائی کشور مسئولیت خطیری برعهده داریم و مردم انتظارات زیادی از ما دارند.
وی با تاکید بر اهمیت توجه به سلامت کار در دستگاه قضائی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند دستگاه قضا در یک کشور، معیار سلامت آن کشور است؛ سلامت کار مهمترین عنصری است که در اجرای عدالت حرف اول را میزند، اجازه ندهید سفارشات و توصیهها، سر سوزنی در سلامت کارتان اشکال ایجاد کند.
رئیس دیوان عالی کشور ادامه داد: مراقب باشید افراد مسأله دار و واسطهگر و کارچاق کن سلامت دستگاه قضائی را خدشه دار نکنند و اجازه ندهید کوچکترین شائبه عدم سلامت، چهره زیبای عدالت خواهی شما را مخدوش کند.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری در پایان بر مدیریت پروندههای اعاده دادرسی اشاره نمود و گفت: تقاضاهای مکرر اعاده دادرسی در بسیاری از موارد ضرورتی ندارد؛ گاهی فردی در پروندهای ۱۲ مرتبه درخواست اعاده دادرسی مطرح میکند، این موضوع برای دستگاه قضائی مشکل آفرین است و باید ساماندهی شود.
نظر شما