پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۲ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۲۹

کرسی کاربرد و چارچوب تعلیم و تربیت اسلامی برگزار می‌شود

دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران کرسی با عنوان "تعلیم و تربیت اسلامی؛ چارچوب تئوریک و کاربرد آن" را چهارشنبه 14 آذر ماه زیر نظر هیئت حمایت از کرسی ها برگزار می کند.

به گزارش خبرگراری مهر، دکتر خسرو باقری عضو هئیت علمی دانشگاه روانشناسی و علوم تربیتی تهران ارائه کننده این کرسی است که پیش از این نیز کرسی دیگری با عنوان علم تجربی (دینی ) ارائه داده است.

این کرسی از حجت الاسلام علی اکبر رشاد، حجت الاسلام دکتر علیرضا صادق زاده و دکتر محمد یمنی تشکیل شده و حجت الاسلام دکتر مسعود آذربایجانی، دکتر احمد آقازاده و دکتر سید کاظم اکرمی به عنوان ناقدان این کرسی فعالیت می کنند.

این طرح پیش از این طی دو جلسه به عنوان پیش کرسی مورد بررسی و ارزیابی دکتر باقری، حجت الاسلام رشاد، دکتر آقازاده، حجت الاسلام دکتر صادق زاده، دکتر بانکی و دکتر یمنی قرار گرفت.

کد خبر 597891

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha