به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به قشم، محمد اصغری امروز در مراسم افتتاح واحد بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در قشم افزود: فعالیت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و حضور شعبه بین المللی این دانشگاه در منطقه آزاد قشم از خواسته ها و آرزوهای مردم جزیره قشم بوده است.
اصغری حضور دانشگاههای علوم پزشکی در قشم را بستر مناسبی برای تحصیل داوطلبان بومی دانست و گفت: ایجاد این شعب در ارتقای اقتصادی و فرهنگی مردم جزیره تاثیرگذار است. امروز 11 هزار 400 دانشجو در رشته های مختلف تحصیلی در جزیره قشم تحصیل می کنند که در چنین فضایی جای دانشگاه علوم پزشکی خالی بود.
وی افزود: علاوه بر بحث آموزش و نیروی انسانی و ارتقای وضعیت علمی جزیره، ارتقای سطح بهداشتی و درمانی قشم نیز بسیار حائز اهمیت است. برای توسعه پایدار نقش ویژه ای را برای نیروی انسانی قائل هستیم و همانطور که بخش بهداشت و درمان نیز به نیروی انسانی متخصص نیازمند است، دانشگاه علوم پزشکی شهبد بهشتی می تواند زیرساخت این مسئله را در قشم فراهم کند.
مدیرعامل منطقه آزاد قشم اضافه کرد: علاوه بر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز پیگیر ایجاد شعبه بین المللی در قشم است که با توجه به نزدیکی این دانشگاه، امیدواریم حضور دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز در منطقه آزاد قشم میسر شود.
اصغری به محدودیت های موجود در منطقه آزاد قشم آشاره کرد و گفت: متاسفانه زیر ساخت های فنی و آماده و فعالی در جزیره وجود ندارد که بحث بهداشت و درمان نمونه ای از این کمبودهاست. حضور شعب بین المللی خصوصا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می تواند تاثیر بسزایی در این زمینه داشته باشد.
وی به احداث پارک بزرگ فناوری بیوتکنولوژی در جزیره قشم اشاره کرد و گفت: جلساتی در این زمینه با دکتر واعظ زاده معاون علمی رئیس جمهور و مسئولین وزارت علوم صورت گرفته است که نتایج قابل توجهی داشته و تقسیم کار برای راه اندازی این پارک فراهم شده است.
نظر شما