پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ دی ۱۴۰۲، ۱۶:۴۳

امام جمعه موقت اراک:

امید آفرینی یکی از عوامل برگزاری انتخابات پرشور است

امید آفرینی یکی از عوامل برگزاری انتخابات پرشور است

اراک - امام جمعه موقت اراک گفت: امیدآفرینی در جامعه یکی از عوامل برگزاری انتخابات پرشور و حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رای است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام قاسم عبدالهی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اراک، اظهار کرد: ورود احزاب و گروه‌های مختلف سیاسی به صحنه انتخابات، زمینه ساز انتخاب افراد اصلح و برگزاری انتخابات پرشور و سالم است.

وی اضافه کرد: احزاب و گروه‌های انقلابی و قانونی استان مرکزی که به دنبال تحول در جامعه هستند و دلسوز مسائل اقتصادی و فرهنگی مردم هستند باید در انتخابات پیش رو وارد گود شده و موارد و شاخصه‌های نامزدهای اصلح را برای مردم تبیین کنند.

امام جمعه موقت اراک با اشاره به کوتاهی مجلس شورای اسلامی در برخی مسائل افزود: مجلس نتوانسته به وظیفه نظارتی خود به خوبی عمل کند.

حجت الاسلام عبدالهی بیان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در جریان تصویب برنامه هفتم توسعه، قانون شوراها و ممنوعیت تبلیغات را مطرح کردند، قانون برنامه هفتم را کنار گذاشتند و مجلس را از قانون شوراها مستثنا کردند.

وی خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: شما که می‌توانید خود را از قانون تبلیغات مستثنی کنید چرا در حوزه‌های دیگر دلسوزی نمی‌کنید.

امام جمعه موقت اراک امیدآفرینی در جامعه را یکی از عوامل برگزاری انتخابات پرشور و حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی بیان کرد و گفت: تمام افرادی که صاحب تریبون هستند باید برای امیدآفرینی در جامعه تلاش کنند.

امام جمعه موقت اراک در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی، اظهار کرد: این شهید والامقام رزمنده‌ای بود که تمام برنامه‌های آمریکا و اسرائیل را با شکست مواجه کرد.

حجت الاسلام عبدالهی با بیان اینکه دشمنان کینه‌توز، این سرباز وطن را به شیوه‌ای ناجوانمردانه شهید کردند، افزود: رضایت خدا و رهبری و ولایت برای شهید سلیمانی بسیار اهمیت داشت و خلوص نیت، از این شهید والامقام انسان تمام عیاری ساخته بود.

وی تصریح کرد: نهم دی‌ماه تجلی حمایت آحاد ملت از آرمان‌های انقلاب اسلامی است چراکه دشمنان ایران اسلامی در سال ۸۸ با توطئه‌های مختلف قصد ضربه زدن به نظام را داشتند اما هوشیاری رهبر معظم انقلاب و ملت همیشه در صحنه، توطئه دشمنان را خنثی کرد.

امام جمعه موقت اراک، ولایت فقیه و مردم ۲ رکن اساسی انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون تمامی فتنه‌ها و توطئه‌های دشمنان با حضور مردم در صحنه‌های مختلف و پیروی از فرامین رهبری نقش بر آب شده است.

حجت الاسلام عبدالهی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در نهم دی ماه، اظهار کرد: نفس مسیحایی معظم‌له، انقلاب اسلامی را بیمه کرد و توطئه دشمنان را خنثی و انقلاب را به راه اصلی خود بازگرداند.

امام جمعه موقت اراک تاکید کرد: رهبر انقلاب یک تحلیلگر سیاسی مجرب و بی نظیر در عالم است چراکه حرفی که می‌زند بر اساس قرآن، پیامبر و ائمه اطهار (ع) است.

حجت الاسلام عبدالهی یادآور شد: انحراف در انقلاب اسلامی با تذکر به موقع رهبر معظم انقلاب برطرف شد و انقلاب به ریل اصلی خود باز گشته است.

وی بر نقد عالمانه، حکیمانه و منصفانه تاکید کرد و گفت: از انجام نقدهای غیر منصفانه که موجب نابودی آرامش و آسایش مردم می‌شود خودداری شود.

امام جمعه موقت اراک، روشنگری رهبر معظم انقلاب را پرورش دهنده شهدایی همانند شهید سلیمانی و شهید موسوی بیان کرد و افزود: این شهدا تمام دنیای استکبار و اسرائیل را با بحران مواجه کرده است.

کد خبر 5979628

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha