صادق خلیلیان در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص بودجه بخش کشاورزی در سال 87 گفت: در سال آینده بودجه عمرانی کشور با رشد 4 درصدی نسبت به سال جاری همراه است در حالیکه برای بخش کشاورزی رشدی معادل 15.5 درصد در نظر گرفته شده که این میزان در مقایسه با سایر بخش های اقتصادی ازبالاترین رشد برخورداراست.
وی بودجه عمرانی کشوردرسال آتی را انقباضی خواند و افزود: دربودجه سال 87 تمرکز و اولویت بخش کشاورزی به توسعه امورزیر بنایی آب و خاک است به طوریکه تجهیزو نوسازی اراضی، احداث کانالهای 3 و 4 و توسعه سیستم های آبیاری تحت فشارو توسعه اجرای طرح های آبخیزداری درسطح کشورازبرنامه های اصلی بخش کشاورزی است.
معاون اموربرنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: گسترش و توسعه بیمه محصولات کشاورزی، توسعه مکانیزاسیون و صنایع فرآوری محصولات کشاورزی،انتقال آخرین دستاوردهای تحقیقاتی ومسایل فنی به واحدهای تولیدی و مزارع ازدیگر اولویتهای بخش کشاورزی دربودجه سال آتی است.
وی با اشاره به اهداف کلان بخش کشاورزی در بودجه سال 87 عنوان کرد: درسال آینده تولید گوشت قرمزبه حدود 850 هزار تن، گوشت مرغ به 1.5میلیون تن، تخم مرغ به 750 هزار تن، محصولات باغی بیش از 17 میلیون تن و تولید محصولات زراعی به حدود 76 میلیون تن خواهد رسید.
خلیلیان اظهارامیدواری کرد درسال آینده ضریب خودکفایی محصولات کشاورزی به حدود 96 درصد افزایش می یابد، این رقم امسال بالغ بر93 درصد است.
وی با تاکید براولویت بخش کشاورزی به تولید محصولات استراتژیک شامل مواد پروتئینی و غلات درسطح کشورافزود: درحال حاضرقیمت غلات درسطح جهانی به 2 برابرافزایش یافته و از سوی دیگر با مطرح بودن بحث تولید انرژی از محصولات کشاورزی وغلات دردنیا ومحدودیت عرضه غلات و نیز دانه های روغنی در بازارهای جهانی، ضرورت تولید محصولات راهبردی کشاورزی بیش از گذشته است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان مطلب فوق افزود: بنابراین تمرکز وزارت جهاد کشاورزی افزایش تولیدات محصولات استراتژیک نظیرغلات است که بدین ترتیب ازضربه پذیری کشوردر برابرافزایش قیمتها دربازارهای جهانی و ایجاد محدودیت عرضه این محصولات ممانعت به عمل آید.
وی با اشاره به تمرکز بخش کشاورزی به افزایش کارایی وعملکرد در واحد سطح در بودجه سال آتی تصریح کرد: تاکید وزارت جهاد کشاورزی در سال آتی به طور قطع بر روی افزایش تولید محصولات کشاورزی درواحد سطح وافزایش کارایی واحدهای تولیدی است.
نظر شما