به گزارش خبرنگار مهر، وزارتخانه کار و امور اجتماعی در گزارشی نظارتی به بررسی عملکرد اجرایی بنگاه های زودبازده تا پایان مهر سال جاری پرداخت.
براساس این گزارش ، میانگین اشتغال پیش بینی شده در قراردادهای منعقد شده کل کشور 66/2 نفر و میانگین اشتغال ایجاد شده در طرح های به بهره برداری رسیده 18/2 نفر است.
بیشترین اشتغال پیش بینی شده در قراردادهای منعقد شده به استان تهران با 82/7 نفر و کمترین اشتغال پیش بینی شده به استان ایلام با 67/1 نفر تعلق دارد.
پیش بینی های صورت گرفته در خصوص اشتغال ایجاد شده در بنگاه های زود بازده در استان های مختلف کشور متفاوت است به نحوی که استان تهران با میانگین 33/7 نفر بیشترین اشتغال ایجاد شده و استان کرمانشاه با میانگین 14/1 نفر کمترین اشتغال ایجاد شده را به خود اختصاص داده اند.
این شاخص در بخشهای مختلف اقتصادی متفاوت است به طوری که تفاوت در میانگین اشتغال پیش بینی شده به اشتغال ایجاد شده در بخش کشاورزی 08/0 نفر، صنعت 36/2 نفر، خدمات 50/0 نفر و گردشگری 88/2 نفر است.
وزیر کار و امور اجتماعی در روزهای اخیر از عدم همکاری کامل سیستم بانکی با وزارت کار و امور اجتماعی در پرداخت تسهیلات به بنگاه های زودبازده اقتصادی انتقاد کرده بود.
جزئیات کامل گزارش نظارتی وزارت کار در روزهای آینده منتشر می شود.
نظر شما