به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی فرهنگسرای بانو اعلام کرد جلسه نمایش و نقد و بررسی این فیلم 102 دقیقهای از ساعت 16 تا 20 با حضور فرهادی، ترانه علیدوستی بازیگر و جواد طوسی منتقد برگزار خواهد شد.
علاقمندان برای حضور در برنامه نمایش و نقد و بررسی "چهارشنبهسوری" به نشانی خیابان ولی عصر (عج)، ضلع شمالی پارک ساعی، فرهنگسرای بانو مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای 8-88786276 تماس بگیرند.
"چهارشنبهسوری" پس از "رقص در غبار" و "شهر زیبا" سومین فیلم فرهادی در مقام کارگردان است که در بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. در این فیلم حمید فرخنژاد، هدیه تهرانی، پانتهآ بهرام، ترانه علیدوستی و هومن سیدی نقشهای اصلی را دارند و داستان درباره ورود دختری به زندگی یک زوج جوان در شب آخرین چهارشنبه سال است.
فرهادی که از دو سال پیش به این سو هنوز فیلمی مقابل دوربین نبرده، این روزها درگیر نخستین فیلم همسر خود پریسا بختآور با نام "دایره زنگی" است. "چهارشنبهسوری" در جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی، بازیگر اول زن، تدوین و فیلم برگزیده تماشاگران شد.
نظر شما