مجید ملکان در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان اظهار داشت: همراهی روابط عمومی ها در کشور امر خطیر و مهمی است که با تشکیل شورای هماهنگی روابط عمومی ها شاهد ارتقاء سطح فعالیت ها بوده و برآیند مناسبی در این موضوع خواهیم داشت.
وی تفاوت شورای اطلاع رسانی و هماهنگی را در سطح تصمیم گیری ها عنوان کرد و بیان داشت: شوراهای اطلاع رسانی در سطح گسترده تصمیم سازی می کنند و شوراهای هماهنگی در سطح استان ها سیاست گذاری ها و تصمیم گیری های کلان را عملیاتی می کند.
ملکان ایجاد شورای اطلاع رسانی و فعال سازی شورای هماهنگی، همکاری با دستگاه های اجرایی در عملی کردن فعالیت ها و شرکت در کارگروه های تخصصی را از اهم فعالیت تقویت اطلاع رسانی در دولت نهم دانست.
دبیر شورای اطلاع رسانی وزارت کشور با بیان اینکه وزارت کشور حوزه فرابخشی است، تشکیل شوراهای هماهنگی را در پویایی اطلاع رسانی در کل کشور در مدت زمان اندک موثر دانست.
وی از آمار روابط عمومی های دستگاه های مربوط به وزارت کشور اظهار بی اطلاعی کرد و درباره سطح تحصیلات روابط عمومی ها گفت: سطح تحصیلات روابط عمومی ها در کشور بالاست و حداقل در مدیران ارشد و میانی روابط عمومی ها تحصیلات بالایی دارند و در این رابطه کلاس ها و کارگروه های مختلف برای به روز رسانی اطلاعات برگزار می شود.
مدیرکل روابط عمومی وزارت کشور با بیان اینکه افزایش ظرفیت نیروی روابط عمومی ها در دولت نهم که تاکید بر کوچک سازی دارد نیاز به زمان دارد افزود: کارگروهی برای بازنگری سطح تشکیلاتی روابط عمومی ها برگزار شده است که پیشنهاداتی در مراحل تصویب و ارسال به هیئت دولت است.
نظر شما