پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ دی ۱۴۰۲، ۱۰:۲۸

معاون بنادر و دریانوردی استان بوشهر:

۵۵ درصد مجوزهای سرمایه‌گذاری در بنادر کشور مربوط به بوشهر است

۵۵ درصد مجوزهای سرمایه‌گذاری در بنادر کشور مربوط به بوشهر است

بوشهر- معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: ۵۵ درصد از مجوزهای صادر شده برای سرمایه‌گذاری در بنادر کشور مربوط به استان بوشهر است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس محمدصادقی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بنادر بوشهر با دریافت ۵۹ فقره مجوز (۵۵ درصد از مجموعه مجوزهای بنادر کشور) در کمیته صدور مجوز سازه‌های دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، برای دومین سال پیاپی رتبه نخست مجوزهای این کمیته را به خود اختصاص داد.

معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود: مجوزهای صادره با کاربری‌های صنعتی، نفتی، گردشگری تفریحی و شیلاتی بوده که در ۹ ماهه عمده آن به میزان ۳۴ فقره به مجوز نصب قفس‌های پرورش ماهی در دریا اختصاص دارد.

وی بیان کرد: در مدت یاد شده مجوزهای موافقت اولیه، ساخت و بهره برداری نیز به ترتیب سه، ۹ و ۱۳ مجوز صادر شده است.

معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: استان بوشهر در راستای تحقق توسعه دریا محور و تسهیل در سرمایه گذاری‌های حوزه بنادر در چند سال اخیر از استان‌های پیشتاز ساحلی کشور برای صدور مجوز فعالیت است.

محمدصادقی افزود: در مجوزهای صادره در بخش پرورش ماهی در قفس به عنوان صنعتی نوپا در استان به طور تقریبی به طور مستقیم برای بیش از ۲۱۰ نفر فرصت شغلی داشته است.

وی گفت: اینکه بیش از ۵۵ درصد مجوزهای کمیته صدور مجوز سازمان بنادر و دریانوردی به استان بوشهر اختصاص یافته نشان از اهتمام و اهمیت جدی این اداره کل به فعالیت‌های سرمایه گذاری در نوار ساحلی است که این رویکرد همچنان با جدیت دنبال خواهد شد.

کد خبر 5990550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۰
      0 0
      توجه به سیستان وهرمزگان بااولویت سیستان ازنظربندری به دلیل نزدیکی به اقیانوس هندعالیست البته بایدتمام اقوام ایرانی ازکردوترک ومشهدی واردپروژهای ملی دراین مناطق شود.