پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۱۲

بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان‌ها صورت می‌گیرد

بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان‌ها صورت می‌گیرد

مدیر گروه انرژی ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ، اعلام کرد : با ارائه جزئیات آموزشی مبحث 19 ملی ساختمان در جزوه های آموزشی به متقاضیان ساخت و ساز ، بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان ها صورت می گیرد .

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس رستگار ، مدیر گروه انرژی ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ، با بیان این مطلب گفت : در اینده ای نزدیک ، جزوه های آموزشی با ارائه جزئیات صحیح عایق کاری در ساختمان منتشر و در اختیار آن دسته از مالکان و سازندگانی قرار می گیرد که متقاضی اخذ مجوز ساخت و ساز از شهرداری هستند .

وی افزود : لزوم تهیه این جزوه های آموزشی زمانی مطرح شد که مشخص شد مهندسان و طراحان جزئیات اجرایی صحیحی را در رابطه با رعایت اصولی عایق کاری به شهرداری ارائه نمی دهند که در پاره ای از موارد علت آن عدم آشنایی طراحان و معماران ساختمانی با این جزئیات بود .

رستگار، هدف از از تهیه جزوه های آموزشی را فرهنگ سازی و آشنایی مالکان و سازندگان با نحوه اجرای دقیق و اصولی ضوابط مبحث 19 مقررات ملی خواند و گفت : در این جزوه ها علاوه بر ارائه جزئیات صحیح عایق کاری حرارتی ، وزن عایق کاری حرارتی به همراه ضریب انتقال حرارتی ذکر شده که این موارد با هدف آشنایی و کاربرد مهندسان در طراحی ساختمان ارائه شده است .

وی در ادامه با بیان این که اجرای ضوابط اصل 19 ( اجرای پنجره دو جداره ، عایق کاری کف و سقف نهایی و عایق کاری تجهیزات موتورخانه ) در حدود 18 تا 25 هزار تومان در هر متر مربع ، هزینه در بر خواهد داشت ، افزود : با  اجرای ضوابط اصولی عایق کاری در حین ساخت می توان در صرف هزینه های تاسیساتی و تجهیز موتورخانه ، صرفه جویی کرد .

رستگار خاطر نشان کرد : در بحث صرفه جویی انرژی ، دیدگاه مصرف کنندگان باید از نگاه خود به سوی کلان سوق داده شود و صرفه جویی ناشی از این ظوابط در همه شهر تهران در نظر گرفته شود تا با معنادار شدن مقدار صرفه جویی تمام دست اندکاران اجرایی و مدیریتی و همچنین مردم به منافع ملی اندیشیده و بتوانند از نتایج آن بهره مند شوند .

وی در ادامه اظهار امیدواری کرد که انتشار این جزوه ها در آینده ای نزدیک ، سبب ارتقای فرهنگ ساخت و ساز شده و صرفه جویی در منافع ملی حاصل شود.

کد خبر 599225

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha