به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر معصومه ابتکار رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در هفدهمین نشست این کمیته که به بررسی وضعیت تاکسیرانی و تاثیرات آن بر محیط زیست شهر تهران اختصاص داشت، گفت: مشکلات تاکسیرانی از ابعاد مختلف قابل بحث است. بسیاری بر این اعتقادند که آیا تاکسی را می توان در چرخه حمل و نقل عمومی تعریف کرد یا خیر؟
وی افزود: درحال حاضر بخشی از خدمات عمومی و جابجایی مسافران در تهران بر عهده تاکسی ها است که متاسفانه در برخی مواقع این نقش خود را به خوبی اجر نمی کنند در نتیجه مسافران از تاکسی ها و تاکسیرانی ناراضی اند.
عضو کمیسیون توسعه و عمران شورای اسلامی شهر تهران افزود: وجود بیش از چهل هزار تاکسی در سطح شهر و تاثیر آنها بر ترافیک، آلودگی هوا و محیط زیست حائز اهمیت است.
دکتر ابتکار در بخش دیگری از اظهاراتش با توجه به اعلام آمادگی برخی خودرو سازان برای ساخت تاکسی استاندارد گفت: برخی ازخودرو سازان آمادگی خود را در خصوص استاندارد سازی تاکسی ها اعلام کرده اند که در این راستا مدیریت تاکسیرانی باید خط مشی ها و انتظارات خود را در مورد تاکسی مناسب ایمن با رعایت استانداردهای محیط زیست به خودروسازان ارائه دهد.
وی خاطرنشان کرد: با طرح ساماندهی مسافربری های شخصی بسیاری از خودروهای فرسوده وارد چرخه جابجایی مسافر شده اند که باید برای ایجاد آلودگی و ساماندهی هوا برای آنها چاره ای اندیشید.
وی تصریح کرد: کارگروه آلودگی هوا در کمیته محیط زیست بازنگری وضعیت فعلی ون های وارداتی و بازنگری سن ناوگان تاکسی رانی جهت کاهش سن فرسودگی را در دست بررسی و تهیه دارد.
ابتکار با اشاره به حضور معاون راهنمایی و رانندگی در پنجاه و نهمین جلسه شورا گفت: معاون راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی قول مساعد دادند که برای ایجاد ایستگاههای جدید تاکسی در سطح شهر تهران به شهرداری تهران کمک کنند.
وی در بخش دیگر با اشاره به ورود تاکسیهای مختلف با مدل ها و رنگ های مختلف در سطح شهر گفت: متاسفانه هنوز یک استاندارد تعریف شده برای انتخاب تاکسی مناسب وجود ندارد. همین مسئله موجب می شود که تصمیم گیری های متفاوت برای ورود تاکسی های رنگارنگ به چرخه حمل ونقل شود.
مهندس حسین تیموری کرمانی مدیر عامل سازمان تاکسیرانی در شهر تهران با ارائه گزارشی از وضعیت کنونی تاکسی ها گفت: در حال حاضر بیش از چهل و دو هزار و یکصد و بیست و پنج تاکسی متعلق به سازمان تاکسیرانی در سطح شهر تهران در حال جابجایی مسافر هستند.
وی خاطرنشان کرد: با ورود سی و پنج هزار مسافربر شخصی که استانداردهای اولیه خودرو را هم ندارند، بیش از 80 هزار خودرو در سطح شهر به جاجایی مسافران تهرانی می پردازند.
تیموری در بخش دیگر اظهاراتش با اشاره به کمبود جایگاه های سوخت CNG در سطح شهر گفت: 36 جایگاه سوخت گیری وجود دارد که 6 جایگاه اختصاصی شرکت واحد، یک جایگاه اختصاصی شرکت نفت و مابقی در اختیار تاکسیرانان و شهروندان دیگر است.
وی گفت: رانندگان تاکسی بین 5/1 تا 3 ساعت در روز در انتظار سوخت گیری گاز معطل هستند.
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی تهران با اشاره به ضرورت نوسازی ناوگان تاکسیرانی گفت: در حال حاضر 6 هزار دستگاه تاکسی در انتظار نوسازی هستند، اگر ستاد تبصره 13 مجوز خودرو های کمتر از 15 سال را صادر کند آنها نیز برای نو ساز آماده هستند.
وی گفت: از اول سال تاکنون 2212 تاکسی برای نوسازی ثبت نام کرده اند که هفته گذشته تنها 12 دستگاه تحویل شده است.
تیموری یکی از مشکلات تاکسیرانی را عدم دخالت مدیریت شهری درانتخاب نوع تاکسی ها دانست وگفت: متاسفانه هر زمانی فراوانی تولید یک خودرو در کشور بوده آن خودرو را تبدیل به تاکسی کرده اند. در زمان پیکان، پیکان تاکسی شد در حال حاضر سمند تبدیل به تاکسی شده است که اصلا صرفه اقتصادی وتوجیه ندارد.
وی در ادامه با اشاره به شکایت های شهروندان از تاکسی های گردشی گفت: اگر در شهر تهران 1400 ایستگاه تاکسی ایجاد شود می توان تاکسی های گردشی را وارد خطوط کرد که در این صورت نظارت بر آنها سهل تر خواهد بود.
وی درادامه افزود: در سال 84 برای سال 85 مجوز ایجاد 458 ایستگاه تاکسی صادر شده است.
تیموری خاطرنشان کرد: در شبکه نظارتی تاکسیرانی به ازای 949 تاکسی یک عامل نظارتی وجود دارد.
وی نبود مدیریت واحد و متولی برای تاکسیرانی را یکی دیگر از معضلات این بخش دانست و افزود: در تهران شهرداری از یک سو و وزارت بازرگانی که نظارت بر آژانس ها را بر عهده دارد، متولی تاکسی ها هستند. اخیرا هم از سوی تعدادی از نمایندگان مجلس شورای ا سلامی طرحی در مجلس قرار است ارائه شود که تعاونی تاکسیرانی برخی از مسئولیت های فعلی سازمان تاکسیرانی را که می توان با آنها تا حدودی تاکسی ها را کنترل و نظارت کرد را بر عهده بگیرد.
نظر شما