پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ آذر ۱۳۸۶، ۱۷:۱۴

ابراز خرسندی پتریوس از پیشرفت امنیتی در عراق

فرمانده نظامیان آمریکایی در عراق امروز از پیشرفت امنیتی در ماههای اخیر در این کشور ابراز خرسندی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، ژنرال دیوید پتریوس به خبرنگاران همراه رابرت گیتس وزیر دفاع آمریکا درسفرش به بغداد گفت: کسی از نقطه عطف قطعی سخن نمی گوید و کسی نمی گوید که ما به پایان تونل درعراق رسیده ایم.

پتریوس در سپتامبر گذشته در کنگره آمریکا نخستین گامهای ممکن را برای خروج آمریکا از عراق اعلام کرد و امروز به خبرنگاران گفت: از آن زمان شاهد بهبود مداوم اوضاع درعراق بوده ایم

وی افزود: ما با جدیت برای تقویت پیشرفت بدست آمده تلاش می کنیم اما نباید در سخن گفتن از موفقیت مبالغه کرد.

پتریوس گفت: برخی روزها احساس می کنیم که وضعیت بر وفق مراد است اما همچنان حملاتی وجود دارد و ما بهبود منظمی را مشاهده کرده ایم اما همچنان کار طاقت فرسا و مسائلی پیش روی ما است که به آن توجه خواهیم کرد.

فرمانده نظامیان آمریکایی کاهش خشونت ها در عراق را به خاطر مجموعه ای از عوامل از جمله افزایش شمار نیروهای امنیتی عراق، مقابله اعراب اهل سنت با شبکه القاعده و افزایش حمایت کشورهای همجوار دانست.

پتریوس همچنین گفت: ارتش آمریکا به پیگرد جنگجویان شبکه القاعده در عراق ادامه می دهد و این آرامش نشان می دهد که ما تدابیر لازم را برای پیگرد آنها و ضمانت عدم داشتن پایگاه هایی از سوی آنها نظیر آنچه در بعقوبه و نظایر آن وجود دارد، اتخاذ کرده ایم.  شهر بعقوبه از شهرهای بزرگ استان ناآرام دیالی است که یکی از پناهگاههای شبکه القاعده به شمار می رود.

پتریوس همچنین اشاره کرد که ارتش آمریکا به اعطای مسئولیت های بیشتر به نیروهای عراقی ادامه می دهد.

کد خبر 599923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha