به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو سوا، دولت جرج بوش طرح هایی را برای فروش سیستم های ضد موشک "پاتریوت" و "باک" به امارات و کویت مجموعا به ارزش احتمالی 10میلیارد و 400 میلیون دلار اعلام کرد.
وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به آگاهی کنگره این کشور رساند که امارات خواستار خرید حدود 288 موشک پاتریوت و تجهیزات متعلق به آن به ارزش 9 میلیارد دلار است.
پنتاگون همچنین به کنگره آمریکا ابلاغ کرد که کویت خواهان خرید 80 موشک از نوع باک 2 و 3 و تجهیزات پشتیبانی زمینی به ارزش یک میلیارد و 360 میلیون دلار شده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت که قراردادهای تسلیحاتی پیشنهادی بخشی از استراتژی دولت جرج بوش برای تقویت امنیت خلیج فارس است که وی این استراتژی را در اواخر ماه ژوئیه اعلام کرد.
دولت آمریکا اعلام کرد که طرح هایی برای فروش سیستم های پیشرفته ضد موشک به کشورهای امارات و کویت دارد.
کد خبر 599953
نظر شما