پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ آذر ۱۳۸۶، ۱۲:۳۶

زاهدی به مهر خبر داد:

دانشگاه و حوزه اجرایی استان ایلام گسست دارند

وزیر علوم با ابراز انتظار از مسئولین استان ایلام برای ارتباط بیشتر با دانشگاه گفت : به نظر می‌رسد که یک گسست و عدم ارتباط تنگاتنگ میان دانشگاه و حوزه اجرایی استان ایلام وجود دارد که این وضعیت را به ضرر استان ایلام می دانیم.

دکتر محمد مهدی زاهدی در دور دوم سفر استانی هیئت دولت به استان ایلام در گفتگو با مهر و ایرنا با بیان این مطلب افزود :  دانشگاههای استان به ویژه دانشگاه ایلام پتانسیل بالایی دارد که می تواند بسیاری از مشکلات استان را حل کند و دانشگاه در استان می تواند به عنوان کانونهای اجرایی مسئولین استان قرار بگیرند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در برآورد کلی از وضعیت آموزش عالی استان ایلام گفت : دانشگاههای استان ایلام طی دو سال گذشته رشد کمی خوبی داشته است و دانشگاه ایلام نیز در این دو سال دارای توسعه کمی و کیفی خوبی بوده و از نظر جذب اعضای هیئت علمی، ایجاد رشته های کارشناسی ارشد و توسعه رشته های کارشناسی منطبق با نیازهای منطقه ارتقا پیدا کرده است و باید کمک شود به دانشگاههای ایلام و پیام نور ایلام تا تجهیز شوند.

وزارت علوم مراقب است تا توسعه کمی بر کیفیت خدشه ای وارد نکند

دکتر زاهدی افزود : وزارت علوم مراقب است تا توسعه کمی آموزش عالی بر کیفیت خدشه ای وارد نکند، بنابراین به مسئولین واحدهای آموزش عالی استان ایلام تاکید جدی شد تا بر حفظ و ارتقای کیفیت به ویژه در خصوص جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور و غیر انتفاعی ها توجه شود.

کمبود خوابگاه در ایلام جدی است

وزیر علوم با اشاره به کمبودهای آموزش عالی استان ایلام گفت : کمبود خوابگاه در ایلام جدی است و حتما ایجاد خوابگاه دانشجویی در اولویت قرار دارد. پروژه هایی مانند آزمایشگاه مرکزی، کتابخانه مرکزی و سلف سرویس مرکزی کلنگ خورده است که بودجه خوبی باید برای ادامه آنها تزریق شود تا در سال 87 آماده بهره برداری شوند.

اجرای مصوبات دور اول سفرهای استانی در ایلام

وی در خصوص میزان اجرایی شدن مصوبات دور اول سفر استانی هیئت دولت به استان ایلام گفت : مصوبات سفر اول استانی هیئت دولت به ایلام یا اجرا شده اند و یا اینکه بستر اجرایی برای آنها فراهم شده است و یقینا دانشگاه ایلام تا 2 سال دیگر از نظر فضای فیزیکی با سرانه متوسط دانشگاههای کشور برابری خواهد کرد.

دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه ایلام یکی از مهمترین مشکلات این دانشگاه را عدم وجود حصارکشی این دانشگاه می دانند و عدم امکان حصارکشی دانشگاه ایلام را ناظر بر عدم مالکیت دانشگاه بر یک دانگ از زمینهای این مجموعه آموزش عالی می دانند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با مهر در این خصوص نیز گفت : متاسفانه 5 دانگ زمینهای دانشگاه ایلام به دانشگاه و یک دانگ دیگر به دیگران تعلق دارد که اکنون معارض پیدا شده است. از مسئولین و مردم استان خواستار کمک هستیم. در دنیا مرسوم است که به دانشگاههای مادر کمک می شود و دانشگاه ایلام نیز دانشگاه مادر استان ایلام است و از معارضین زمینهای دانشگاه ایلام می خواهیم که به دانشگاه کمک کنند.

محمد مهدی زاهدی با بیان اینکه خرید یک دانگ زمین های دانشگاه ایلام هزینه کلانی دارد و از عهده دانشگاه خارج است، گفت : دانشگاه منجر به توسعه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و بسترسازی برای اشتغال مولد منطبق با رفع نیازهای استان می شود، بنابراین از معارضین زمینهای دانشگاه ایلام، مردم و مسئولین ایلام خواستاریم که به دانشگاه ایلام کمک کنند.

کد خبر 600106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha