۲ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۴۳

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان:

مردم باید با دلایل توسعه حرم های اهل بیت آشنا شوند

مردم باید با دلایل توسعه حرم های اهل بیت آشنا شوند

اهواز- رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان گفت: مردم باید با دلایل توسعه حرم‌ها آشنا شوند چرا که این کارها ارزشمند و آثار معنوی از طریق مردم انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود موسوی پیش از ظهر امروز دوشنبه در نشست خبری اظهار کرد: کربلا کعبه دل‌ها، کانون آرزوها و محل زیارت هزاران فرشته آسمانی و زائران زمینی است. سرزمین کربلا قداست بالایی دارد و برای شیعیان سرزمینی آرمانی و استثنایی به شمار می‌آید

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان گفت: در طول تاریخ بارها توسط معاندان و دشمنان اهل بیت (ع) آسیب‌های زیادی به حرم امام حسین (ع) وارد شده است، در زمان حزب بعث نیز شاهد بودیم حتی از یک غبارروبی هم غافل بودند اما عمر حکومت آنها به پایان رسید لذا شیعیان و محبان اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، دوستداران و دلداران اهل بیت (ع) بازسازی، نوسازی، مرمت و توسعه حرم‌ها را بهتر از گذشته در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: بهترین کاری که می‌توان انجام داد اطلاع رسانی به عاشقان اهل بیت (ع) است یعنی تلاش کنیم پروژه‌ها را به مردم معرفی کنیم تا حمایت‌های مردم به روز رسانی شده و با دلایل توسعه حرم‌ها آشنا شوند چرا که این کارهای ارزشمند و آثار معنوی از طریق مردم انجام می‌شود.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان بیان کرد: اگر علت و ضرورت بازسازی و نوسازی حرم‌ها را عالمانه و آگاهانه معرفی کنیم، آن وقت افراد تحصیل‌کرده و تحصیل‌نکرده همه می‌توانیم همچون زمان اربعین مثل یک چتر در استان حرکت کنیم.

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه مرحله نخست عملیات اجرایی توسعه حرم امام حسین (ع) از سال ۹۴ آغاز شده است، تصریح کرد: اولین صحن به نام عقیله بنی هاشم در محدوده بین خیابان باب القبله، خیابان شهدا و خیابان جمهوری واقع شده که شامل ۲ بخش زیارتی و غیرزیارتی با مساحتی بالغ بر پنج هکتار است. کارهای اساسی پروژه این صحن در چهار طبقه انجام و در حال اتمام است و اکنون به مرحله نازک کاری و کاشی کاری رسید.

وی اضافه کرد: این پروژه بزرگ، حرکت تاریخی و ارزشمند برای اینکه سایبان، استراحتگاه، محل پذیرایی و محل امن زائران باشد ساخته شده است و بخش زیارتی آن به صورت صد درصد در اختیار زائران قرار خواهد گرفت.

رئیس ستاد توسعه و بازسازیش عتبات عالیات خوزستان گفت: پس از این پروژه‌های صحن امام مجتبی (ع) و صحن حضرت ام البنین (س) است؛ البته پروژه‌های دیگری در آینده داریم که احتمالاً حبیب بن مظاهر، پیغمبر اعظم (ص) و امام زمان (عج) از جمله آن باشند که تا ۲۵ سال آینده حرم‌ها مثل نگینی در کربلا شوند.

حجت الاسلام موسوی ادامه داد: اکنون در حال کاشی کاری صحن عقیله بنی هاشم هستیم و در تلاش هستیم که تا اربعین سال آینده آماده شود و پذیرای زائران زیادی باشد. این صحن حدود ۱۷ هزار مترمربع کاشی نیاز دارد که ما مردم خوزستان در ایام ماه رجب و به خصوص ولادت حضرت علی (ع) یعنی روز پدر می‌توانیم یک سهم از کاشی کاری را به عنوان نذر یا هدیه داشته باشیم.

وی، سهم هر خشت را ۲۰۰ هزار تومان اعلام و عنوان کرد: ممکن است شخص یا خانواده‌ای پنج سهم تهیه کنند که در این صورت به آنها سند افتخار تقدیم خواهد شد.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان اظهار کرد: در مشارکت این مساله، خوزستان باید یکی از استان‌های پیشقدم هم در امر اطلاع رسانی و هم در کمک به انجام پروژه باشد. ما در تلاش هستیم تا این کارهای بزرگ که توسط اجداد ما انجام شده و اکنون به ما رسیده است به صورت مردمی انجام شود.

حجت الاسلام موسوی بیان کرد: همه کارهایی که در حرم های مطهر انجام می‌شود مثل مصالحی که برای تعمیر و مرمت استفاده می‌شود. همه از نذورات جمع آوری شده است که از کشور ایران فرستاده می‌شود زیرا می‌خواهیم با چرخش پول به مساله تولید کمک کنیم. همچنین همه نیروهای کار اعم از کارگر و ناظر و کارفرما همه از ایران هستند که این موضوع به کارآفرینی کمک خواهد کرد.

وی با بیان اینکه برای توسعه حرم‌ها در کشور عراق هیچ زمینی خریداری نمی‌کنیم، تصریح کرد: همه ملک‌ها توسط کشور عراق آزاد می‌شوند و در اختیار حرم قرار می‌دهند، حرم‌ها در اختیار سازمان عتبات قرار می‌دهند که طبق تفاهم نامه و قراردادها کار به ایران تحویل داده می‌شود.

کد خبر 6001654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha