پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۴:۰۹

از فردا تا پایان هفته؛

بارش پراکنده باران در استان بوشهر پیش بینی می شود

 بارش پراکنده باران در استان بوشهر پیش بینی می شود

بوشهر- کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهرگفت: از فردا تا پایان هفته در برخی از ساعات با افزایش پوشش ابر، وقوع بارش پراکنده باران در برخی مناطق شمالی و مرکزی استان پیش بینی می‌شود.

طلیعه محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد از ظهر امروز به تدریج با افزایش سرعت وزش بادهای جنوبی و تداوم وزش آن طی روز چهارشنبه در نواحی شمالی و مرکزی خلیج فارس، دریا مواج و متلاطم خواهد بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: از فردا تا پایان هفته در برخی از ساعات با افزایش پوشش ابر، وقوع بارش پراکنده باران در برخی مناطق شمالی و مرکزی استان پیش بینی می‌شود.

وی گفت: آسمان استان بوشهر در ساعت‌های آینده کمی ابری همراه با غبار محلی، به تدریج افزایش ابر و وزش باد و فردا در برخی نواحی شمالی استان با احتمال بارش پراکنده باران خواهد بود.

محمدی تصریح کرد: جهت وزش باد جنوب شرقی تا جنوب غربی، با سرعت ۸ تا ۳۰ گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت و به تدریج از بعدازظهر در مناطق شمالی و مرکزی ۱۴ تا ۳۸ گاهی تا ۴۴ کیلومتر در ساعت پیش بینی می‌شود.

وی گفت: ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتیمتر و به تدریج از بعدازظهر در سواحل و فراساحل شمالی و مرکزی ۹۰ تا ۱۵۰ گاهی تا ۱۸۰ سانتی‌متر پیش بینی می‌شود.

کد خبر 6002528

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • میم IR ۲۲:۱۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۳
      0 0
      سلام من خودم بچه بوشهرم خدا شاهده از اول سال تاالان فقط یه بار باران باریده