پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۲:۳۳

توسط کمیته‌های محلی حج و زیارت استان سمنان؛

ضرورت ارتقای مشارکت‌ حداکثری مردم در انتخابات تبیین می‌شود

ضرورت ارتقای مشارکت‌ حداکثری مردم در انتخابات تبیین می‌شود

سمنان- سرپرست حج و زیارت استان سمنان گفت: کمیته‌های محلی حج و زیارت استان با برگزاری نشست‌های تبیینی، به کمک ارتقای مشارکت‌های مردم در انتخابات مجلس و خبرگان آمدند.

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت الله چتری پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه نشستی تبیینی ویژه انتخابات با کارگزاران حج و عتبات در شرق استان سمنان به میزبانی یکی از دفاتر حج و زیارت شاهرود در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد: یکی از برنامه‌های ویژه انتخابات در استان بهره گیری از کمیته‌های محلی برای جلب مشارکت‌های مردمی است.

وی با بیان اینکه حج و زیارت در استان سمنان نیز در این زمینه مشارکت جدی خواهد داشت، افزود برنامه کمیته‌های محلی کارگزاران حج و زیارت در شهرستان‌ها برگزار می‌شود.

سرپرست حج و زیارت استان سمنان گفت: طی دو مرحله در شهرستان‌های شاهرود و دامغان نشست‌های کمیته‌های محلی حج و زیارت در استان برگزار شد و در مرحله بعد نیز این نشست‌ها در گرمسار و سمنان با استقبال خوب کارگزاران و خانواده حج و زیارت برگزار شده است.

چتری بیان کرد: کمیته‌های محلی در این برنامه‌ها تشکیل و جامعه هدف به حضور در انتخابات تشویق می‌شوند.

وی افزود: این کمیته‌های محلی یکی از مصوبات نشست مسئولان حج و زیارت استان سمنان با استانداری و ستاد انتخابات است تا بتوانیم تأثیرگذاری خوبی را در زمینه مشارکت مردم در انتخابات داشته باشیم.

سرپرست حج و زیارت استان سمنان همچنین گفت: تبیین اهمیت مشارکت در انتخابات برای جامعه هدف حج و زیارت از جمله بخش‌های این نشست‌ها است.

کد خبر 6003434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha