به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه خبری فوتبال آسیا در گزارشی با اشاره به نتایج هفته شانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشورمان افزود: " پرسپولیس در هوای سرد و مه آلود ورزشگاه آزادی تهران با دو گل از صباباتری پیش افتاد اما در شرایطی که این تیم به دلیل اخراج عادل کلاه کج 10 نفره شده بود، بازی با نتیجه تساوی تمام شد تا احتمال قهرمانی قرمزها درنیم فصل اول کمی با خطر روبرو شود".
در ادامه این گزارش آمده است: "نیمه اول بازی درحالی به پایان رسید که زمین بیشتردرکنترل صباباتری بود اما در نیمه دوم معادلات کاملا تغییر کرد. پرسپولیس 2 برصفرجلوافتاد و در نهایت بازی را با تساوی 2 بر2 تمام کرد. پرسپولیس با این یک امتیاز، 36 امتیازی شد تا با 3 بازی بیشتر فقط 6 امتیاز از سپاهان جلو باشد واگر سپاهان هر 3 بازی عقبافتادهاش را بتواند با پیروزی پشت سربگذارد ممکن است قهرمانی نیمفصل را از آن خود کند".
هشتمین شکست سایپا با علی دایی مورد دیگری است که در این گزارش بدان اشاره شده است : " تیم دایی دیروز هشتمین باخت خود را هم در این فصل مقابل ابومسلم متحمل شد تا وضعیت او بدتر از گذشته شود. البته دایی بعد از بازی مثل همیشه گفت تیمش مستحق شکست نبوده و از استعفا هم حرف نزد اما نزدیکان سایپا معتقدند او فقط تا پایان نیم فصل فرصت دارد".
"اولین برد استقلال با فیروز کریمی" این تیتر گزارش پایگاه خبری فوتبال آسیا برای پیروزی استقلال مقابل ذوب آهن است که با اشاره به آن می افزاید: "محمد نوازی در 20 دقیقهای که به زمین آمد در دقیقه 80 پایه گذار تک گل سه امتیازی آبی ها مقابل ذوبآهن بود. تیمی که با مربیگری ذوالفقارنسب متحول شده و از قعر جدول به رتبه سیزدهم صعود کرده است".
نظر شما