پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ آذر ۱۳۸۶، ۱۰:۴۵

درخشش هنرمندان کردستانی در جشنواره منطقه ای تئاتر همدان

سنندج - خبرگزاری مهر: هنرمندان کردستانی حاضر در نوزدهمین جشنواره تئاتر منطقه ای همدان به مقام های برتر این جشنواره دست یافتند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان به خبرنگار مهر در سنندج گفت: در نوزدهیمن جشنواره منطقه ای تئاتر همدان هنرمندان کردستای مقام های برتر این جشنواره را به خود اختصاص دادند.

منصور ایمانی ادامه داد: در بخش بازیگری حسن ترقی برای بازی در نمایش سریازی که به خانه بازگشت به عنوان بازیگر دوم، دنیا گفتاری و زاهد زندی برای بازی در نمایش عصر خاکستری و شیرین معاذی برای بازی در نمایش سربازی که به خانه بازگشت به عنوان سوم دست یافتند.

وی افزود: در بخش نویسندگی نیز از صابر دل بینا و مختار محمدی به خاطر نویسندگی نمایش های سربازی که به خانه بازگشت و مسافر تقدیر به عمل آمد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد کردستان خاطر نشان کرد: در بخش موسیقی هم از آرمان طیفوری به خاطر ساخت موسیقی نمایش یرابزی که به خانه بازگشت تقدیر به عمل آمد.

ایمانی اظهار داشت: نمایش مسافر هم از طرف بنیاد شهید انقلاب اسلامی به دلیل ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تجلیل به عمل آمد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در پایان گفت: نوزدهیمن جشنواره تئاتر منطقه ای همدان به مدت پنج روز و با حضور 12 گروه نمایشی از هشت استان کشور برگزار شد که از استان کردستان سه گروه نمایشی حضور داشتند.

کد خبر 601028

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha