پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ آذر ۱۳۸۶، ۱۲:۴۹

در گفتگوی مهر با کبگانیان:

برآورد وزارت علوم از اعتبارات مورد نیاز برای تجهیز دانشگاهها اعلام شد

برآورد وزارت علوم از اعتبارات مورد نیاز برای تجهیز دانشگاهها اعلام شد

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: نیاز دانشگاهها و موسسات پژوهشی به تجهیزات پژوهشی، آموزشی و کارگاهی بسیار بالا است. رقمی که وزارت علوم برای تجهیزات برآورد کرده بسیار جدی و کلان و در حدود چند میلیارد دلار است.

دکتر منصور کبگانیان در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد تأمین اعتبار تجهیزات پژوهشی دانشگاهها و موسسات پژوهشی افزود: آنچه مربوط به بودجه ای در قالب فاینانس که در وزارت علوم با هماهنگی وزارت اقتصاد و بازرگانی می شود در حال حاضر با بازشدن ال سی ها وارد مرحله خرید تجهیزات شده است.

وی با اشاره به تأمین اعتبار ریاست جمهوری در این زمینه گفت : خوشبختانه ریاست جمهوری در این زمینه اعلام آمادگی کرده و بودجه ای در اختیار معاونت علمی قرار داده است. در حال حاضر رقمی از سوی معاونت علمی به وزارت علوم اعلام نشده و نیاز دانشگاهها و پژوهشگاهها برای تجهیزات بسیار بالاست.

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت : در ارتباط با ارائه نیازهای تجهیزاتی به معاونت علمی یک سری اقلام و لیستها جمع آوری شده است اما این موضوع باید به صورت فازبندی و طی مراحلی صورت گیرد تا لیست نیازها با نیازهای روز دانشگاهها تطبیق داشته باشد.

وی با بیان اینکه معاونت پژوهشی وزارت علوم رابطی بین دانشگاهها و معاونت علمی ریاست جمهوری در زمینه تأمین اعتبار تجهیزات از طریق اعتبارات ریاست جمهوری است، تأکید کرد: در حال حاضر با دانشگاهها در تعامل جدی هستیم تا تمام نیاز تجهیزاتی آنها پس از ارائه و ارزیابی در معاونت پژوهشی وزارت علوم به معاونت علمی ارسال شود. از سوی دیگر از معاونت علمی نیز می خواهیم که رقم بودجه و شیوه پرداخت را اعلام کند.  

کبگانیان در مورد برآورد وزارت علوم از نیازهای دانشگاهها در زمینه تجهیزات گفت : بافت پژوهشی دانشگاههای ما بیش از 25 تا 30 سال فرسوده است و در حال حاضر اعضای هیئت علمی در آزمایشگاههایی کار می کنند که در زمان دانشجویی خود نیز از آنجا و از همان دستگاهها استفاده می کردند.

کد خبر 601207

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha