دکتر احمد روستا ظهر امروز در حاشیه نمایشگاه بین المللی کامپیوتر و لوازم جانبی comex 2007 مشهد در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: با بحثهای کلان که در داخل کشور و جهان به ویژه در مباحث قانون مندی روابط بین المللی در حال شکل گیری است شاهد یک جهش الکترونیکی در کشور خواهیم بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت: دامنه بازاریابی الکترونیکی در ایران محدود است و نوعی بازاریابی مبتنی بر سعی و خطا و یادگیری در حال انجام است.
وی با اشاره به موانع توسعه تجارت الکترونیک در ایران اظهار داشت: استراتژی مشخص و مدیریت حرفه ای برای ترویج و توسعه فعالیتهای الکترونیکی نداریم.
دکتر روستا قانونمندی و نظام مندی در این حوزه را ضعیف دانست و افزود: توانمندی های آموزش و سرمایه گذاریهایی که در این حوزه صورت می گیرد هدفنمند و مدیریت شده نیست.
وی گفت: مدیریت فناوری اطلاعات در سطح کلان و خرد نیازمند بازنگری است.
دکتر روستا با انتقاد از مدیران افزود: مدیران نه تنها آموزش در حد کافی ندارند بلکه با پدیده های نوین بیگانگی دارند و شرایط لازم برای یادگیری در سازمان های خود را فراهم نمی آورند.
وی با اشاره به دولت الکترونیک گفت: دولت الکترونیک در ایران در نقطه آغاز است.
دکتر روستا تصریح کرد: متاسفانه فناوری اطلاعات در وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات مظلوم واقع شده است و از سوی مدیران جدی گرفته نشده است.
وی همچنین با اشاره به نقش نمایشگاه در ترویج دستاوردهای الکترونیکی در جامعه اظهار داشت: نمایشگاه محل ارتباط مستقیم تمام ارائه کنندگان، علاقه مندان و استفاده کنندگان خدمات الکترونیکی است و اثر آن به تدریج در جامعه گذاشته می شود.
دکتر روستا افزود: نمایشگاه باید مخاطبین را شناسایی کند تا بتواند در معرفی، تبلیغ و اطللاع رسانی و زمان و مکان برگزاری نمایگشاه موفق باشد.
نمایشگاه بین المللی کامپیوتر و لوازم جانبی comex 2007 از 14 تا 18 آذر ماه جاری در محل نمایشگاه بین المللی مشهد از ساعت 16 الی 22 پذیرای علاقه مندان است.
نظر شما