پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۵۳

/تحولات عراق/

تظاهرات بر ضد الدلیمی/ تاکید عشایر عراق بر خروج اشغالگران

تظاهرات بر ضد الدلیمی/ تاکید عشایر عراق بر خروج اشغالگران

تظاهرات مردم عراق بر ضد رئیس فراکسیون پارلمانی جبهه التوافق و تاکید عشایر عراق بر وحدت ملی و خروج اشغالگران از جمله تحولات سیاسی عراق به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دهها نفر از شهروندان عراقی در اهالی العدل و الجامعه در غرب بغداد امروز یکشنبه در مقابل پارلمان عراق تظاهرات بر پا کردند.

حاضران در این تظاهرات با سر دادن شعارهایی مبنی بر اینکه عدنان الدلیمی رئیس فراکسیون پارلمانی جبهه التوافق منشا تروریسم و مسئول کوچ اجباری طائفه ای مردم عراق است، خواستار لغو مصونیت پارلمانی وی شدند.

این تظاهر کنندگان همچنین خواستار بسته شدن دفاتر جبهه التوافق در محله العدل و بر عهده گرفتن مسئولیت کشتار و کوچاندن ساکنان این منطقه از سوی الدلیمی شدند.

"قاسم عطا" سخنگوی طرح امنیتی بغداد در این رابطه گفت: شمار کسانی که بر ضد نگهبانان الدلیمی شکایت کرده اند به بیش از صد خانواده رسیده است.

این شکایات مربوط به دست داشتن در کشتار و کوچاندن ساکنان محله العدل است. به گفته عطا، ادله کاملی بر ضد این نگهبانان جمع آوری شده است که به دادگاه ارجاع داده خواهد شد.

به گفته یکی از افراد حاضر در تظاهرات، وی اسنادی را بر ضد الدلیمی جمع آوری کرده است، اما مصونیت پارلمانی وی مانع از اجرای (اقدامات حقوقی) در مورد وی می شود.

قاسم عطا سخنگوی طرح امنیتی بغداد پنجشنبه هشتم آذر گفته بود : نیروهای امنیتی عراق دو خودروی بمب گذاری شده را در داخل دفتر الدلیمی کشف کردند، اما الدلیمی این موضوع را رد و نیروهای عراقی و آمریکایی را به بازداشت 43 نفر از نگهبانان دفترش علاوه بر فرزند 38 ساله اش متهم کرد.

ازسوی دیگر شماری از عشایر عراق روز گذشته در پایان کنفرانسی که در بصره برگزار کردند، خواستار وحدت عراق و تعیین جدول زمانی برای خروج اشغالگران از عراق شدند.

این عشایر همچنین مخالفت خود را با هر گونه تقسیم عراق اعلام و تصریح کردند این مسئله تهدیدی برای وحدت ملی عراق خواهد بود.

کد خبر 601401

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha