پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۸ آذر ۱۳۸۶، ۱۶:۰۴

زندگی شاعر معاصر گیلانی مستند شد

فیلم مستند "واگویه‌ها" با موضوع شعر و زندگی سیدمحمد عباسیه کهن، شاعر فقید گیلانی، به کارگردانی محمد پرحلم و تهیه‌کنندگی حوزه هنری گیلان ساخته شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، واحد خبر حوزه هنری اعلام کرد در این فیلم زندگی و شخصیت عباسیه کهن از منظر گفته‌‌ها و سخنان شاعران، منتقدان و خانواده او تصویر می‌شود. شاهین بشرا، حسین بدرطالعی و میثم یوسفی‌زاده تصویربرداری و یوسفی‌زاده تدوین "واگویه‌ها" را بر عهده داشته‌اند.

عباسیه کهن سال 1325 در انزلی متولد شد و بیشتر عمر را به تدریس در مدارس صومعه‌سرا گذراند. مجموعه شعرهای "به رنگ نیلوفران"، "شهر من عشق"، "دوینچی آه کشید"، "بین خودمان باشد"، "یک کاروان شقایق"، "در بیشه باران"، "کوه را با صدای من بگذار" و"واگویه‌ها"، در کنار کتاب پژوهشی "تذکره شاعران گیلان" از جمله تالیفات این شاعر است.

عباسیه کهن پس از شش ماه جدال با بیماری دوم تیرماه سال 1384 چشم بر جهان بربست و در بقعه آقامهدی آقا شهرستان صومعه سرا به خاک سپرده شد.

کد خبر 601523

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha