پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۴۹

مدیر عامل آبفا شیراز اعلام کرد؛

صرفه جویی ۷ میلیارد تومانی در نوسازی خط انتقال آبرسانی شیراز

صرفه جویی ۷ میلیارد تومانی در نوسازی خط انتقال آبرسانی شیراز

شیراز-مدیر عامل آبفا شیراز گفت: سرویس و نوسازی شیرآلات خط انتقال آبرسانی از سد درود زن به شهر شیراز با صرفه جویی حدود ۷ میلیارد تومانی انجام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن بهروزی ضمن تقدیر از این اقدام گروه جهادی شهدای شرکت آب و فاضلاب شیراز گفت: با خرابی و جام کردن برخی از شیرهای خط اول آبرسانی شهر شیراز از طریق سد درود زن، اقدامات لازم جهت سرویس و تعمیر این تأسیسات توسط گروه جهادی با کمترین هزینه انجام شد.

بهروزی افزود: با توجه به زمان اجرای خط انتقال و گذشت سالیان زیاد از عمر این تأسیسات، عملیات سرویس و تعمیر شیرهای موجود خط انتقال آبرسانی از مخزن مرتفع تا مخازن فشار شکن و معالی آباد در دستور کار بود.

وی با اشاره به قیمت بسیار زیاد این شیرها و مبالغ درخواستی شرکت‌های سازنده جهت سرویس و تعویض آنها اظهار داشت: تعمیر این شیرآلات به گروه جهادی شهدای شرکت آب و فاضلاب شیراز واگذار شد که با کمترین مبلغ انجام شد.

بهروزی ابراز داشت: در جریان این عملیات تعمیر و سرویس تعداد ۲۰ شیر اصلی قطع و وصل و کنترل جریان با اقطار ۴۰۰ تا ۷۰۰ میلیمتر انجام گرفت که مبلغ حدود ۷۰ میلیارد ریال جهت سرویس و نوسازی شیرآلات خط انتقال آبرسانی صرفه‌جویی شد.

کد خبر 6016665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha