پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آذر ۱۳۸۶، ۱۳:۵۵

معاون وزیر راه خبر داد:

ورود فناوریهای نوین به ناوگان هوایی کشور در دستور کار وزارت راه

ورود فناوریهای نوین به ناوگان هوایی کشور در دستور کار وزارت راه

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: این وزارتخانه به منظور ارتقای ایمنی و سلامت پرواز، ورود فناوری های جدید و اجرای پروژه CNS/ATM را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین خانلری معاون وزیر راه و ترابری امروز در سومین همایش CNS/ATM به مشکلات حمل و نقل هوایی کشور اشاره کرد و گفت: درصنعت حمل ونقل هوایی موضوع ارتقای ایمنی وسلامت پرواز دردستور کار سازمان هواپیمایی کشور قرار گرفته است.

وی مدیریت متمرکز را از مشکلات اصلی این بخش حمل و نقل ذکر کرد و افزود: باید به طور جدی به وضعیت ارگانها و موسساتی که در این بخش فعالیت می کنند، پرداخته شود تا راهکارهایی برای وحدت مدیریت در این زمینه ایجاد شود.

خانلری افزود: اگر قرار باشد که مصرف سوخت به حداقل و میزان جذب مسافر افزایش یابد و مبادله هر نوع اطلاعات به صورت سریع، آسان و ارزان صورت گیرد، نیاز به مدیریت و نظم اثر بخش داریم که لازمه آن استفاده از فناوری و دستاوردهای پروژه CNS/ATM است.

وی محدودیت ارتفاع ناوگان هوایی کشور را 35 تا 45 هزار پا اعلام کرد و تاکید کرد: اگر قرار باشد به چشم انداز 20 ساله برسیم و حرف اول را در منطقه بزنیم، نیاز به تلاش بیشتری داریم.

معاون وزیر اظهار داشت: در حالی که ایران هفدهمین کشوری بود که عضو ایکائو شد اما هنوز در شورای این سازمان عضویت ندارد.

خانلری تاکید کرد: برای رسیدن به جایگاه واقعی در چشم انداز 20 ساله، نیاز است صنعت هوانوردی کشور معرفی، فناوریهای نوین به آن وارد و پس از آن به راهکارهایی جهت ارتقاء در سطح خاورمیانه و فرامنطقه ای اندیشیده شود.

کد خبر 601888

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha