۲۱ بهمن ۱۴۰۲، ۱۵:۳۶

مدیرکل بهزیستی مازندران:

۱۷ هزار مسکن مددجویی در مازندران بهسازی و تامین شد

۱۷ هزار مسکن مددجویی در مازندران بهسازی و تامین شد

ساری- مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: بعد از انقلاب اسلامی ۱۷ هزار مسکن مددجویی تامین و بهسازی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی بعدازظهر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه بهزیستی مازندران تاکنون به یک سوم جمعیت استان خدمات حمایتی، آموزشی، مداخله‌ای و پیشگیرانه ارائه نموده است، تصریح کرد: خدمات مستمر و غیر مستمر به ۱۷۰ هزار خانوار و ۴۳۰ هزار نفر از افراد دارای معلولیت، بانوان سرپرست خانوار، افراد آسیب دیده و در معرض آسیب اجتماعی ارائه می‌شود.

بریمانی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اقدامات بهزیستی در راستای پیشگیری از معلولیت شنوایی، غربالگری شنوایی نوزادان با هدف شناسایی و مداخله بهنگام و همچنین غربالگری شنوایی کودکان ۳ تا ۶ سال می‌باشد، افزود: در این ۴ دهه، بهزیستی مازندران غربالگری شنوایی ۴۳۰ هزار نوزاد و شیرخوار را در پایگاه‌های غربالگری بهزیستی و شناسایی و مداخله بهنگام ۸۰۰ کودک با اختلال شنوایی را انجام داده است.

وی با اشاره به اینکه طرح غربالگری بینایی یا پیشگیری از آمبلیوپی کودکان سه تا شش سال از سال ۱۳۷۵ توسط سازمان بهزیستی آغاز شده است، اظهار کرد: در راستای اجرای این طرح، کودکان دارای اختلالات بینایی شناسایی می‌شوند؛ طی این سال‌ها دومیلیون کودک در محدوده سنی ۳ تا ۶ سال مورد غربالگری بینایی قرار گرفتند که ۶۵ هزار نفر از آنها با اختلالات بینایی شناسایی و مورد مداخله بهنگام قرار گرفتند.

مدیرکل بهزیستی استان یکی از اهداف اصلی سازمان در راستای رفع نیاز و توانمندی مددجویان را کمک به ساخت و تأمین مسکن دانست و عنوان کرد: در این راستا، بهزیستی مازندران بعد از انقلاب موفق به تأمین و بهسازی ۱۷ هزار و ۴۵۹ مسکن مدد جویی شد.

وی ایجاد و توسعه اشتغال گروه هدف بهزیستی در خودکفایی و توانمندسازی پایدار اقتصادی آنان را از وظایف سازمان برشمرد و گفت: بهزیستی مازندران از ابتدای انقلاب تاکنون موفق به ارائه ۳۳ هزار و ۳۴۱ تسهیلات و فرصت اشتغال زایی برای گروه‌های هدف گردید.

مدیرکل بهزیستی مازندران به برخی از اقدامات بهزیستی استان پس از پیروزی انقلاب در حوزه توانبخشی اشاره کرد و گفت: تأسیس و راه اندازی ۶۵ مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی معلولان و سالمندان و بیماران روانی مزمن با ظرفیت دو هزار و ۸۰۰ نفر، تأسیس و راه اندازی ۲۵ مرکز حمایتی و نگهداری، مراقبت و توانبخشی افراد دارای معلولیت و سالمندان و بیماران روانی مزمن شبانه روزی با ظرفیت ۱۶۵۰ تخت ا، جمله دستاوردها است.

کد خبر 6020021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha