به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیت یک قرنی پارلمان در ایران و اهتمام خاص جمهوری اسلامی ایران به اداره امور کشور با اتکا به رای مردم پس از انقلاب اسلامی گفت: در اواخر سال جاری در جمهوری اسلامی ایران سی امین انتخابات سراسری برای انتخابات نمایندگان مجلس هشتم برگزار خواهد شد و از آنجا که نقش و قدرت مردم در فرایند دموکراسی و انتخابات قابل توجه است نتیجه انتخاباتی از قبل قابل پیش بینی نیست.
حداد عادل در ادامه اظهار داشت: احساس ما این است که غرب ، حقیقت انقلاب اسلامی ما را نشناخته و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکا فضایی ایجاد کرده که باعث سوءتفاهم غرب و کشورهای اروپا نسبت به جمهوری اسلامی ایران شده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: واشنگتن که از یکسو ادعای مبارزه با تروریسم دارد و از سوی دیگر برخی اطلاعات خود را به غلط از منافقین خلق که دستشان به خون ملت ایران آلوده است کسب می کند، چنانچه منابع اطلاعاتی مقامات اتحادیه و پارلمان اروپا تصحیح شود بسیاری از سوءتفاهمات خود به خود رفع خواهد شد.
در ادامه این دیدار"آنجلیکا بر" رئیس گروه روابط با ایران در پارلمان اروپا ضمن ابراز خوشوقتی از سفربه جمهوری اسلامی ایران و هدف از این سفر را تلاش برای افزایش سطح همکاری های پارلمانی بین جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا ارزیابی کرد و گفت: از دیدارهای خود با مقامات جمهوری اسلامی ایران راضی هستیم وبه تبادل نظرپیرامون موضوعات مختلف ومورد علاقه طرفین از جمله در موضوع هسته ای، مبارزه با تروریسم و قاچاق مواد مخدر به نکات جدید وقابل توجهی یافتیم.
وی درادامه به موضوع هستهای کشورمان اشاره کرد وگفت:گزارش اخیرمراکز اطلاعاتی آمریکا واقعیت غیر نظامی بودن فعالیت های هسته ای ایران را آشکار کرد و پارلمان اروپا استفاده صلح آمیز ایران از انرژی هسته ای را مشروع و قانونی می داند و امیدوار است بن بست موجود با گفتگو و از راه مسالمت نیز حل و فصل شود.
وی در ادامه با اشاره به گزارش برآورد اخیر نهادهای اطلاعاتی آمریکا در مورد فعالیت های صلح آمیز هسته ای کشورمان نیز اظهار داشت: این بیانیه را نسبتا مثبت می دانیم و معتقدیم که جهان به درستی به ادعاهای ما و صداقت جمهوری اسلامی در قضیه هسته ای پی برد و از سوی دیگر به دروغ آشکار مقامات دولت آمریکا در خصوص فعالیت های صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران ایمان پیدا کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: اکنون می توانیم با عزم و اراده بیشتری راه خود را به سوی آینده که همانا ادامه همکاری با آژانس بین المللی انرژی هسته ای برای تقویت اعتماد و ادامه فعالیت برای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای است، ادامه دهیم.
حداد عادل همچنین به مسئله مبارزه با مواد مخدر و همکاری صادقانه جمهوری اسلامی ایران با اتحادیه اروپا در این زمینه اشاره کرد و گفت: در همسایگی ما کشوری قرار دار که تولید و قاچاق مواد مخدر درعرض چهار سال از دو هزار تن به 8 هزار تن رسیده و جمهوری اسلامی ایران تمام توان خود را برای مقابله با قاچاق مواد مخدر که قربانیان آن تمام مردم جهان به ویژه جوانان اروپایی هستند، به کار گرفته است.
حداد عادل در بخش دیگری از سخنان خود از رویکرد دوگانه اروپا در قبل تروریسم و گروههای تروریستی از جمله گروهک تروریستی منافقین خلق انتقاد کرد و گفت: مشکل اتحادیه اروپا و پارلمان اروپا این است که از یکسو ادعای مبارزه باتروریسم دارد و از سوی دیگر برخی اطلاعات خود را به غلط از منافقین خلق که دستشان به خون ملت ایران آلوده است کسب می کند و چنانچه منابع اطلاعاتی مقامات اتحادیه و پارلمان اروپا تصحیح شود بسیاری از سو تفاهمات خود به خود رفع خواهد شد.
در ادامه این دیدار همچنین خانم آنجلیکا بر رئیس گروه روابط با جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا ضمن ابراز خوشوقتی از سفر به جمهوری اسلامی ایران هدف از این سفر را تلاش برای افزایش سطح همکاریهای پارلمانی بین جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا ارزیابی کرد و گفت: از دیدارهای خود با مقامات جمهوری اسلامی راضی هستیم و در تبادل نظر پیرامون موضوعات مختلف مورد علاقه طرفین از جمله موضوع هسته ای ، مبارزه با تروریسم و قاچاق مواد مخدر به نکات جدید و جالب توجهی دست یافتیم.
وی در ارتباط با موضوع هسته ای کشورمان نیز گفت: گزارش برآورد اطلاعاتی اخیر آمریکا واقعیت غیر نظامی بودن فعالیت های هسته ای ایران را آشکار کرد و پارلمان اروپا استفاده صلح آمیز ایران از انرژی هسته ای را مشروع و قانونی می داند و امیدوار است بن بست موجود با گفتگو و از راه مسالمت آمیز حل و فصل شود.
نماینده پارلمان اروپا با اشاره به موضوع منافقین نیز اظهارداشت : گروهک منافقین خلق موسوم به MKO در پارلمان اروپا، اتحادیه اروپا و در نزد سازمانهای امنیتی آمریکا و انگلیس همچنان یک گروه غیر قانونی است و سیاست پارلمان اروپا اجتناب از ارتباط با این گروه و نفی آن است .
وی همچنین گفت: بین اعضای اتحادیه اروپا این احساس جمعی وجود دارد که اروپا از رویکرد نظامی گری آمریکا تبعیت نخواهد کرد.
وی در پایان خواستار ارتباط بیشتر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با نمایندگان پارلمان اروپایی در جهت گسترش زمینه های توسعه همکاری های مشترک شد.
نظر شما