به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی صندوق تعاون کشور، ماشاءالله عظیمی افزود: ازاین رقم پرداختی 38و 6 دهم درصد سهم بخش کشاورزی، 13و1 دهم درصد سهم بخش صنعت و معدن، 27 و 9 دهم درصد سهم بخش مسکن و عمران ، 12و 7 دهم درصد سهم بخش بازرگانی و 8و 6 دهم درصد سهم بخش های خدمات و چند منظوره بوده و بر این اساس 56و 2دهم درصد از کل تسهیلات اعطایی سهم شرکت های تعاونی و 39 و 2دهم درصد از تسهیلات پرداختی سهم اعضای شرکت های تعاونی و 4 و 5 دهم درصد سهم اتحادیه های شرکت های تعاونی است.
وی اضافه کرد: از مجموع تسهیلات اعطایی افزون بر 1500 میلیارد ریال مصوب شعب و سرپرستی ها و نزدیک به 990 میلیارد ریال مصوب ستاد مرکزی صندوق تعاون است و علاوه بر این 29 و 7 دهم درصد از کل تسهیلات پرداختی در قالب قراردادهای کوتاه مدت ، 40 و 1 دهم درصد درقالب قراردادهای میان مدت، 27و8 دهم درصد در قالب قراردادهای بلند مدت و الباقی در قالب قراردادهای مشارکت مدنی منعقد شده است.
عظیمی در ادامه با اشاره به عملکرد اعتباری صندوق تعاون به منظور حفظ و ایجاد اشتغال دراین باره گفت: در هشت ماهه نخست امسال، موسسه اعتباری بخش تعاون با 90 درصد رشد عملکرد اعتباری نسبت به مدت مشابه سال قبل افزون بر 12500 شغل ایجاد و نزدیک به 21هزار شغل را در بخش تعاون حفظ کرده است.
همچنین 91 و 6 دهم درصد از کل قراردادهای اعتباری با بیشترین سهم در قالب عقد فروش اقساطی و 7و 4 دهم درصد از مجموع قراردادها نیز در قالب عقود مضاربه ، مشارکت مدنی ، جعاله و قرض الحسنه انعقاد یافته است.
نظر شما