۲۶ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۲۵

مهر گزارش می‌دهد؛

مشارکت در انتخابات یعنی پایان دادن به رویه‌های اشتباه

مشارکت در انتخابات یعنی پایان دادن به رویه‌های اشتباه

شهرکرد- عدم مشارکت در انتخابات یعنی اجازه دهیم دیگران برایمان تصمیم بگیرند و نظر خود را تحمیل کنند، انتخاب صحیح موجب می‌شود تا به رویه‌های اشتباه پایان دهیم و در سرنوشتمان دخیل باشیم.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: اکنون در آستانه آغاز رسمی تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار داریم، امروز کمتر کسی در محافل رسمی و خانوادگی از انتخابات صحبت نمی‌کند، این نشان از اهمیت این واقعه سیاسی در کشور دارد، کاندیداهای انتخابات در چهارمحال و بختیاری کم و بیش ستادهای انتخاباتی خود را دایر کرده و به صورت غیررسمی تبلیغات خود را آغاز کرده‌اند.

تعدد کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در این دوره یک نکته حائز اهمیت است، در چهارمحال و بختیاری حدود ۱۳۵ کاندید برای چهار کرسی رقابت خواهند کرد و باید دید از این تعداد کدام افراد می‌توانند با برنامه‌های خود نظر مردم را جلب کنند و راهی خانه ملت شوند.

۱۱ اسفند ۱۴۰۲ یک روز سرنوشت‌ساز در کشور است، عده‌ای هنوز برای حضور در پای صندوق رأی تصمیم نگرفته‌اند، عده‌ای در انتخاب کاندید مورد نظر مردد هستند و اما عده‌ای خط و مشی سیاسی خود را مشخص کرده‌اند و می‌دانند که رأی آن‌ها در این روز به چه کسی است.

عده‌ای معتقدند اگر در انتخابات شرکت نکنند، می‌توانند از این طریق اعتراض خود را به حاکمان برسانند، اما عدم مشارکت در انتخابات یعنی اجازه دهیم دیگران برایمان تصمیم بگیرند و نظر خود را تحمیل کنند، غهر با صندوق رأی کودکانه‌ترین تصمیم برای اعتراض به شرایط است.

اگر به شرایط معترض هستیم باید با مشارکت و انتخاب نماینده اصلح در راستای حل مشکلات و پایان دادن رویه‌های اشتباه گام برداریم، اگر در انتخابات شرکت نکنیم، قطعاً در آینده نیز حق اعتراض از ما سلب خواهد شد.

انتخابات یکی از مهم‌ترین عناصر دموکراسی و حاکمیت مردمی است، انتخابات امکان می‌دهد که مردم نظر خود را در مورد مسائل مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بیان و نمایندگان خود را برای اداره کشور انتخاب کنند، انتخابات همچنین موجب می‌شود که حاکمان پاسخگوی عملکرد خود باشند و با نظارت مردمی مواجه شوند.

مشارکت در انتخابات یکی از حقوق و وظایف شهروندی است و همچینین شرکت در انتخابات نشان دهنده احترام به خواست مردم، تعهد به نظام جمهوری اسلامی، پیروی از ولایت فقیه و تقویت انسجام ملی است و باعث می‌شود که مردم در تصمیم گیری‌های مهم کشور دخیل باشند و حس مسوولیت و تعلق به جامعه را تقویت کنند.

مشارکت در انتخابات یعنی پایان دادن به رویه‌های اشتباه

مشارکت بالا در انتخابات موجب تصمیم‌گیری شجاعانه مسئولان می‌شود

یک فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص اهمیت مشارکت در انتخابات اظهار کرد: جمهوری اسلامی دارای دو رکن اساسی است، اولین رکن جمهوریت و دومین رکن آن اسلامیت نام گرفته است.

بهروز مردانی‌نژاد افزود: اساس رکن جمهوریت، مشارکت مردم است، جمهوری اسلامی بر اساس حرکت مردم شکل گرفت، مردم نظام شاهنشاهی را سرنگون کردند و با حضور پررنگ جمهوری اسلامی را ایجاد کردند، حضور مردم در صحنه‌های مختلف در ۴۵ سال گذشته عامل استقرار، قوام و دوام جمهوری اسلامی بوده است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ شبهه‌ای نمی‌تواند رکن جمهوریت نظام جمهوری اسلامی را زیر سوال ببرد، عنوان کرد: هر کس تفکر به غیر از این داشته باشد، یعنی جمهوری اسلامی را به درستی نشناخته است.

مردانی‌نژاد با بیان اینکه حضور مردم در انتخابات و تعیین سرنوشت خودشان حتی در ایام بمباران جنگ تحمیلی نیز کمرنگ و تعطیل نشد، گفت: شاهد بودیم که در بیش از چهار دهه گذشته حتی باوجود مشکلات متعدد، انتخابات حتی یک روز نیز به تعویق نیوفتاد که این نشان‌دهنده اهمیت انتخابات و مشارکت مردم در تعیین سرنوشتشان در جمهوری اسلامی است.

این فعال سیاسی در ادامه با بیان اینکه استمرار و دوام جمهوری اسلامی با مشارکت مردم در صحنه‌هایی مانند انتخابات تقویت می‌شود، یادآور شد: اگر مشارکت مردم بالا باشد، شجاعت مسوولان، تصمیم‌سازان و مدیران برای انجام کار بیش‌تر خواهد شد و حرکتشان استوارتر خواهد بود.

وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم جمهوری اسلامی به خوبی به حرکت خود ادامه دهد و مسوولان بتوانند شجاعانه تصمیم بگیرند، باید مشارکت در انتخابات را تا آن جایی که می‌توانیم افزایش بدهیم.

مردانی‌نژاد با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، توضیح داد: باوجود جنگ رسانه‌ای دشمنان در سال‌های اخیر و ناامیدسازی مردم، شاهد افزایش ۲۰ درصدی حضور و مشارکت مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال بودیم و اگر این روند در انتخابات نیز ادامه پیدا کند، شاهد افزایش مشارکت مردم خواهیم بود.

این فعال سیاسی تصریح کرد: امیدواریم با مشارکت پررنگ مردم شاهد باشیم که این نظام اسلامی به سمت نظام مهدوی حرکت کند.

مشارکت در انتخابات یعنی پایان دادن به رویه‌های اشتباه

نگذاریم دیگران به جای ما تصمیم بگیرند

یک استاد دانشگاه و فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت انتخاب صحیح اظهار کرد: از جنبه سیاسی و عقلی به صورت کلی هر انسانی از ابتدای زندگی همواره در حال انتخاب است، کسی وجود ندارد که انتخابی نداشته باشد.

احمدرضا بسیج افزود: گاهی فرد انتخاب را خودش انجام می‌دهد و گاهی به دلایلی اجازه می‌دهد که دیگران برای او انتخاب را انجام دهند، بنابراین چه بخواهیم و چه نخواهیم در انتخابات مشارکت داشته‌ایم، اگر رأی بدهیم با اختیار خود انتخاب کرده‌ایم، اما اگر شرکت نکنیم به دیگران اجازه داده‌ایم که با سلیقه خود به جای ما انتخاب و اندیشه کنند و ممکن است نظر این افراد با بنده یکسان نباشد.

وی افزود: اگر پای صندوق رأی نروم، اجازه داده‌ام که دشمنان اندیشه ناثواب نسبت به من و جامعه من پیدا کنند و به نوعی با عدم مشارکت نظر و فشار دشمن را پذیرفته‌ام، اگر در جامعه‌ای نرخ مشارکت بالا باشد، بدین معنا است که زبان دشمن برای آن‌ها کوتاه می‌شود.

بسیج با بیان اینکه با عدم مشارکت در انتخابات زبان دشمن برای جامعه و کشور ما بلندتر می‌شود، اضافه کرد: عدم مشارکت در صحنه‌های سیاسی کشور مشکلات متعددی را ایجاد خواهد کرد این مساله مطلوب هیج ایرانی آزاده‌ای نیست.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه رفتار حاکمان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مشارکت مردم بی تأثیر نیست، گفت: در برهه‌هایی مشارکت پایین بوده که دولتمردان عملکرد مناسبی نداستند، اما در دورانی که دولتمردان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، قوی عمل کردند، مشارکت در انتخابات بالا بود.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود مشارکت در انتخابات مانند راهپیمایی ۲۲ بهمن سال‌جاری بالا باشد، گفت: دشمنان می‌گویند مردم به‌علت اینکه از شرایط ناراضی هستند در انتخابات شرکت نمی‌کنند، اما نباید به این شایعات توجه کرد، اما مردم فهمیم می‌دانند که گام‌هایی برای حل مشکلات در حال برداشته شدن است، البته مشکلات وجود دارد و برای حل آن‌ها نیاز به زمان است.

بسیج بیان کرد: دشمنان جمهوری اسلامی برای ناامید کردن مردم هزینه می‌کنند، در حال حاضر ۱۸۳ شبکه فارسی زبان بر علیه جمهوری اسلامی رایگان برنامه تولید می‌کنند، در حالی که در آمریکا مردم برای استفاده از شبکه‌های تلویزیونی مالیات می‌پردازند، این برنامه‌ها بی تأثیر نیست و باید تبیین درستی صورت بگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مشارکت پرشور و آگاهانه مردم در این انتخابات بسیار حائز اهمیت است، مردم در این انتخابات می‌تواند پیامی قوی به دشمنان خارجی و داخلی ارسال کند که مردم ایران همواره در کنار نظام خود ایستاده‌اند و از آن دفاع می‌کنند.

مشارکت مردم در این انتخابات می‌تواند موجب شود که نمایندگانی که منافع ملی را در اولویت قرار می‌دهند و دارای شایستگی و صلاحیت هستند، به مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری برسند. مشارکت مردم در این انتخابات می‌تواند زمینه ساز تحولات مثبت و پیشرفت‌های بیشتر در کشور باشد.

کد خبر 6025042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha