نوشاد نوشادی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هیأتهای مذهبی و همه دستگاههای فرهنگی و تبلیغی و تشکلهای مردمی و احزاب باید بستر ساز مشارکت حداکثری در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری باشند، که این مهم یک نوع جهاد تبیین است.
رئیس شورای هیأتهای مذهبی کشور خاطرنشان کرد: شأن و منزلت ولایی هیأتهای مذهبی شأن و جایگاهی متعالی است و این جایگاه صرفاً برای حضور مردم در پای صندوقهای رأی استفاده شود و نباید محلی برای تبلیغ و فعالیت ستادهای انتخاباتی نامزدها شود.
وی گفت: استفاده از نام و تریبون هیأتها به نفع نامزدهای مجلس ممنوع است و این ظرفیت نباید وارد جناح بندیهای سیاسی شوند که یک آسیب جدی تلقی میشود و باید از جایگاه مقدس حفظ و حراست شود.
رئیس شورای هیأتهای مذهبی کشور بیان کرد: دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری از لحاظ ملی و فراملی دارای اهمیت است و در این ارتباط همه موظف به ایفای نقش برای تحقق مشارکت حداکثری هستند.
وی حضور حداکثری و زمینه سازی برای آوردن مردم پای صندوقهای رأی را مطالبه و دغدغه جدی رهبری عنوان کرد و افزود: مشارکت بالای مردم در ۱۱ اسفند باعث میشود تا اقتدار نظام جمهوری اسلامی در جهان به نمایش گذاشته شود و فشار تحریمها هم کمتر و موجب یاس و نامیدی دشمنان نظام خواهد شد.
وی اضافه کرد: انتخابات همواره در هر دورهای اهمیت منحصر به فرد خود را دارد ولی این دوره انتخابات با توجه به شرایط خاص کشور و منطقه اهمیت دو چندانی دارد.
نوشادی تاکید کرد: رسانههای بیگانه از مدتها پیش در راستای برگزاری انتخابات سرد و کم رونق تلاش کردهاند و میطلبد که با لبیک به فرامین رهبر معظم انقلاب و دغدغه ایشان همه آحاد مردم با حضور جهادی و انقلابی خود بار دیگر با آرمانهای امام و رهبری تجدید میثاق کنند و حماسهای دیگر را رقم بزنند.
نوشادی تعداد هیأتهای مذهبی سراسر کشور را حدود ۱۰۰ هزار هیأت اعلام کرد که بالاترین و تأثیر گذارترین سبد رأی کشور را در اختیار دارند.
نظر شما