پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ آذر ۱۳۸۶، ۸:۴۸

مدیر نشر توس در گفتگو با مهر:

حذف یارانه کاغذ بدون افزایش اختیارات ناشران بی‌معناست

حذف یارانه کاغذ بدون افزایش اختیارات ناشران بی‌معناست

در صورتی که همه مراحل چاپ و توزیع کتاب از ممیزی تا برگزاری نمایشگاه ها به ناشران واگذار شود، برداشتن یارانه کاغذ نیز معنا می یابد.

محسن باقرزاده - مدیر انتشارات توس - در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: وقتی فشارها و نظارتهای چند جانبه وجود دارد و ناشران حتی اجازه برگزاری یک نمایشگاه را هم ندارند، چرا باید یارانه کاغذ که می توانست تا حدی فشارهای اقتصادی را کاهش بدهد برداشته شود.

باقرزاده با اشاره به اینکه نمایشگاه های کتاب در تهران و شهرستانها روز به روز در حال تحلیل رفتن است، ادامه داد: ممکن است به زودی ناشران بزرگ هم دچار توقف شوند چرا که همه دارند از سرمایه شخصی هزینه می کنند.

وی اضافه کرد: این گفته مسئولین ارشاد که "با حذف کاغذ دولتی، یارانه ها را به خریداران اختصاص می دهیم" کاملا نامفهوم است. نمی دانم چرا مسئولین از تجربه ها استفاده نمی کنند و هر کس می خواهد همه چیز را خودش تجربه کند.

این ناشر افزود: اگر قرار است یارانه کاغذ قطع شود باید با رعایت عدالت باشد. حتی ظلم باالسویه هم عدل است، یعنی باید یارانه یا برای همه باشد یا برای همه نباشد.

وی تصریح کرد: متاسفانه قبل از برداشتن یارانه، به عده ای 10 تا 12 هزار بند کاغذ دادند که تا دو سه سال دیگر هم نیازی به خرید از بازار آزاد ندارند و به عده ای هم گفتند شما به ما بدهکارید و از کاغذ خبری نیست.

باقرزاده با اشاره به اینکه عادلانه نبودن ارائه کاغذ رایگان و خرید کتاب از ناشران، توان رقابت سالم در بازار کتاب را از میان می برد، گفت: اگر عدالت باشد و همه مجبور باشند از بازار آزاد کاغذ بخرند، اگرچه قیمت کتاب خیلی گران تر می شود اما حداقل توان رقابت میان ناشران برای جذب مخاطب ایجاد خواهد شد.

وی تاکید کرد: بهتر است در بخش کتاب کسانی که از مسئولیتهای کوچک، کار خود را آغاز کرده اند و مشکلات حوزه کتاب را می دانند به کار گرفته شوند تا با دید بازتری به مسائل بنگرند و حرمت کتاب بیشتر حفظ شود.

کد خبر 603103

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha