به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، این دیپلمات که نامی از او برده نشده گفت: پایتخت مجارستان روز پنجشنبه میزبان دور بعدی گفتگوها در خصوص مسائل بین آمریکا و روسیه و همچنین همکاریها در دفاع موشکی خواهد بود.
همچنین به گفته این منبع "سرگئی کیسلیاک" معاون وزیر خارجه روسیه و "جان رود"معاون وزیر خارجه آمریکا در امور امنیتی و منع تکثیر تسلیحات هسته ای، سرپرست هیئت های دو کشور را برعهده خواهند داشت.
آمریکا در ماه ژانویه سال جاری (2007) به بهانه مقابله با تهدیدهای ایران، به لهستان و جمهوری چک پیشنهاد داد تا یک سامانه دفاع ضد موشکی شامل 10موشک رهگیر در لهستان و یک سیستم راداری در خاک جمهوری چک مستقر کند، اما روسیه ضمن رد توجیهات آمریکا در این باره، بر این نکته تاکید دارد که تهران فاقد چنان توان موشکی است که بتواند منافع واشنگتن را هدف قراردهد، بنابراین به باور کرملین هدف استقرار چنین سامانه ای از سوی آمریکا در اروپای شرقی، تسلط بر سیستمهای موشکی روسیه است.
گفتی است که آمریکا علیرغم مخالفت روسیه گفتگوهای خود را با مقام های جمهوری چک برای استقرار این سامانه آغاز کرده است.
نظر شما