پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ آذر ۱۳۸۶، ۱۷:۴۶

آمادگی نیروهای امدادی چهارمحال و بختیاری برای امداد رسانی در جاده ها

شهرکرد - خبرگزاری مهر: نیروهای امدادی چهارمحال و بختیاری با استقرار در نقاط حادثه خیز و برف گیر این استان، برای امداد رسانی در شرایط نامساعد جوی و سوانح جاده ای در آمادگی کامل به سر می برند.

به گزارش خبرنگار مهر در شهرکرد، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان چهارمحال و بختیاری ظهر امروز در جلسه ستاد حوادث غیر مترقبه استان اظهار داشت: 28 واحد سیار، 10 واحد ثابت و پنج گروه نظارتی پلیس راه تا 15 اسفند مسئولیت تسهیل در ترافیک جاده ای، برخورد با رانندگان خاطی و ترابری عمومی جاده ای را بر عهده گرفته اند.

سرپرست اور‍ژانس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز، آمادگی 20 پایگاه امداد جاده ای مستقر در مناطق مختلف استان و استقرار چهار پایگاه اورژانس را در ورودی شهرها با شش دستگاه آمبولانس مجهز به دستگاه های شوک الکترونیک، تنفس مصنوعی و ماساژ قلبی در این طرح اعلام کرد.

معاون راه و ترابری استان نیز از استقرار، 235 نفر نیروی انسانی این اداره کل در نقاط حادثه خیز و برف گیر استان در طرح زمستانی امداد و نجات جاده ای خبر داد و گفت :190 دستگاه ماشین آلات سبک، سنگین و نیمه سنگین، برف روب و گریدر برای بازگشایی یک هزار و 350 کیلومتر راه اصلی و دو هزار و 850 کیلومتر راه روستایی در این مدت پیش بینی شده است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان نیز، حضور 200 نیروی امدادگر در شش واحد ثابت و سیار امداد و نجات به همراه 10 دستگاه آمبولانس و شش دستگاه وانت امدادی برای خدمات امدادی به مصدومان و اسکان موقت را از برنامه های پیش بینی شده جمعیت هلال احمر استان برای امداد رسانی در طول زمستان در جاده های استان اعلام کرد.

کد خبر 603629

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha