پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۵:۰۴

استاندار ایلام:

فاز دوم پالایشگاه گاز ایلام آماده بهره برداری است

فاز دوم پالایشگاه گاز ایلام آماده بهره برداری است

ایلام-استاندار ایلام گفت: فاز دوم پالایشگاه گاز ایلام آماده بهره برداری است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام روز دوشنبه در همایش «نقش مردم در هندسه مراسم و مناسبت‌های انقلاب اسلامی» در بخش سوم سخنان خود، گفت: نیروگاه صبا دهلران، تصفیه‌خانه ایوان، کاغذسنگی چرداول، سالن فرودگاه ایلام، پتروشیمی ارغوان‌گستر و فاز دوم پالایشگاه ایلام به زودی به بهره‌برداری می‌رسند.

وی در ادامه افزود: نیروگاه صبا دهلران یکی دیگر از پروژه‌های مهم استان در شهرستان دهلران است که با افتتاح آن ۱۰۰ مگاوات برق تولید می‌شود که ۵۰ مگاوات آن برای مصرف پتروشیمی و ۵۰ مگاوات به شبکه سراسری برق تزریق می‌شود.

استاندار ایلام عنوان کرد: تصفیه‌خانه‌ی آب شهر ایوان که ۱۷۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است، شهر ایوان و بیش از ۳۲ روستا از آن بهره‌مند می‌شود که در آستانه‌ی بهره‌برداری است.

نماینده عالی دولت در استان ایلام خاطرنشان کرد: سالن بین‌المللی فرودگاه ایلام نیز با ۲۹۲ میلیارد تومان نیز در آستانه‌ی افتتاح است‌.

وی خاطرنشان کرد: همچنین پروژه‌ی تولید کاغذ سنگی تا الان ۳۰۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در آستانه‌ی بهره‌برداری است.

وی به خلع‌ید مالک کشتارگاه دام ایلام نیز اشاره کرد و گفت: نگاه این دولت فسادستیزی است. برخی‌ها سال ۹۶ بدون در نظر گرفتن مصالح نظام، کشتارگاهی را که آن زمان ارزش میلیاردی داشت با ۱۲ میلیارد تومان و اقساط سالیانه‌ی ۵۰۰ میلیون تومان به کسی واگذار کردند که اصلاً اهلیت این کار را نداشته است و از شخصی که قرار بوده مابقی هزینه‌ی کشتارگاه را به صورت قسطی پرداخت کند از آن زمان تاکنون هیچ مبلغی وصول نشده بود.

استاندار ایلام ادامه داد: خوشبختانه در این دولت با نگرش فساد ستیزی و پیگیری‌های انجام شده تلاش شد تا کشتارگاه را از دست این شخص خارج و این مجموعه دوباره به دامن بیت‌المال بازگردد که این مهم محقق شد.

کد خبر 6037946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha